Afra ajunge în stare gravă la spital. Vezi online live episodul 97 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 feb 2024, 03:25

Episodul 97 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 29 mai.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 97 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 29 mai. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 29 mai, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat luni până miercuri de la ora 20:00. Afra este accidentată și ajunge în stare gravă la spital, iar Sengul și Orhan se căsătoresc.

Ce se întâmplă în episodul 97 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Gonul îi lasă lui Șengul restaurantul pentru că chiria este plătită pentru încă trei luni.

Își cere scuze pentru tot ce a făcut familiei ei. Afra îi lasă o scrisoare pentru Ogulcan.

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgita producție turcească Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare

Deși Omer a ales să se despartă de Susen, aceasta se află între ciocan și nicovală, mai ales că recunoaște că nu are nici un fel de sentimente pentru Sarp și că nu mai formează un cuplu cu el.

Omer începe să viseze și speră la o împăcare cu Susen. Sarp se simte umilit, când Susen îl părăsește, mai ales că nu suportă să piardă în fața lui Omer, iar acest lucru îl face să își dorească un nou plan de răzbunare.

Akif și Suzan pleacă împreună, cu același taxi, să divorțeze. Akif este disperat și face tot posibilul să nu semneze actele de divorț și le spune, inclusiv, celor apropiați că își iubește soția și că nu vrea să divorțeze.

Sengul și Orhan se căsătoresc, iar Ogulcan și Abyike sunt extrem de fericiți. Gonul încearcă tot ce îi stă în putință să le strice fericirea, dar Sengul nu o bagă în seamă și îi cere lui Orhan să o scoată din locație.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În timp ce invitații petrec, Orhan se hotărăște să le ducă pe Gonul și pe Afra acasă.

Gonul, este beată și fără să știe ce face se urcă la volan și o accidentează pe Afra, care ajunge în stare gravă la spital.

Pentru a afla în ce stare se află Afra, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Începând de săptămâna viitoare, Serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00; “Prețul fericirii” – de joi până sâmbătă, de la 20:00

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.