Agah vrea sa divorteze! Afla cum va reactiona Seniz si ce se va intampla la conacul Karacay, astazi, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2020, 09:28
Agah este hotarat sa renunte definitiv la Seniz, dupa tot raul facut familiei sale!

Agah este decis sa rupa orice legatura cu Seniz, cea pe care pana nu demult o iubea enorm.

In serialul "Nemilosul Istanbul", lucrurile incep sa se precipite din nou. Cenk sufera cumplit dupa refuzul frumoasei Cemre de a-i fi sotie, cu adevarat. Tanarul este dezamagit ca fata pe care o iubeste nu da curs sentimentelor lui. Si Nedim este suparat pentru faptul ca nu poate fi cu Cemre, asa cum isi doreste si considera ca de toata aceasta situatie este vinovat Cenk. 

Agah ia o decizie radicala in privinta casniciei sale cu Seniz!

Situatia se precipita in familia Karacay iar Nedim ii cere lui Cenk sa plece din casa. Cand Agah aude ce a facut Nedim lucrurile capata o turnura neasteptata.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate neplacerile traite in ultima vreme de Agah, mai ales de cand a aflat ce lucruri infioratoare a putut face sotia lui, il determina pe acesta sa ia o decizie radicala. Agah ii cere divortul lui Seniz. Femeia este socata de hotararea sotului, si nu accepta in ruptul capului sa divorteze.

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

Citeste si: Urmareste lupta pentru supravietuire a unei familii care se zbate sa isi construiasca o viata, intr-un serial de exceptie! ''Nemilosul Istanbul'', la Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.