Agentilor de paza din aeroport li se parea ca omul asta arata ciudat, asa ca au mers la el si l-au obligat: "Va rugam sa va dati pantalonii jos!" E incredibil ce avea barbatul asta acolo

Autor: B.M.
Actualizat: 12 mar 2017, 11:54

Agentii de securitate ai unui aeroport din Statele Unite au facut o descoperire neobisnuita, care a ajuns in presa din toata lumea.

Totul a inceput dupa ce un barbat, pe nume Juan Carlos Galan Luperon, a incercat sa se imbarce la bordul unui avion. Personalul aeroportului a vazut ca omul nu se comporta tocmai normal, asa ca la controlul de securitate l-au rugat sa ii urmeze intr-o camera separata, pentru o verificare mai amanuntita.

Ajunsi acolo, barbatul a fost somat sa isi dea pantalonii jos. Banuielile agentilor s-au confirmat in scurt timp! Omul avea lipite pe picioare mai multe pachete de cocaina a caror greutate cumulata era de 5 kilograme.

Barbatul a fost dat pe mana politiei si a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc. Daca va fi gasit vinovat, el risca ani grei de inchisoare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.