AGITATIE la casa temutului Nutu Camataru! Leii si ursii interlopului au ajuns la gradina zoologica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:36

O armata de oameni, autoritati si jurnalisti s-a adunat inca de dimineata la poarta Camatarilor.

Motivul: confiscarea animalelor salbatice pe care Ion Balint, zis Nutu, le tine in curtea casei de mai bine de un deceniu. Dar pe care le detinea in mod ilegal.

 

Odata trecuti de portile proprietatii lui Camataru a inceput si operatiunea complicata de tranchilizare. Rand pe rand, cei doi ursi si cei patru lei, doi adulti si doi pui, au fost tranchilizati si dusi din cusca in care erau tinuti intr-un camion. 

 

Aproximativ o jumatate de ora a durat pana cand tranchilizantele si-au facut efectul, timp in care una dintre feline s-a invartit ca un leu in cusca.

 

Dupa ce s-au asigurat ca animalele salbatice au fost sedate, cei de la Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Mediului le-au recoltat probe de sange, iar leoaicei i-au facut chiar si o ecografie, ca sa se asigure ca nu este gestanta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Primii transportati in custi si urcati mai apoi in camioane au fost ursii.

 

Pana acum, autoritatile n-au batut niciodata la poarta lui Nutu pentru a verifica daca are aprobarea necesara pentru a tine in captivitate aceste animale salbatice sau daca indeplineste conditiile

sanitare necesare.

 

Angajatii lui Nutu Camataru spun ca interlopul le-a crescut mai bine de 15 ani si a avut grija de ele ca de proprii copii. Maine Nutu Camataru va afla daca va fi judecat in libertate.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.