Agitatie mare la Biblioteca Centrala. Sute de oameni s-au ingramadit sa ia un autograf de la politistul-vedeta Marian Godina

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:53

Marian Godina ne trimite „flash-uri din sens opus”. Pataniile simpaticului agent de la Rutiera, care a cucerit mediul online cu stilul sau de a povesti, au vazut in sfarsit lumina tiparului.

A fost agitatie mare aseara la Biblioteca Centrala. Sute de oameni s-au ingramadit sa ia un autograf de la politistul-vedeta Marian Godina. Pana la urma, mai bine sa aiba semnatura lui pe o fila de carte, decat pe o amenda de circulatie.

Agentul din Brasov nu a fost lasat singur la aparitia primei sale carti. A venit insotit de parinti, iar alaturi i-a fost chiar si premierul, incantat de impactul pe care dezvalurile politistului le-au avut in societate si in institutie.

In paginile cartii, agentul povesteste cu haz zecile de intamplari petrecute in munca sa de teren, dar ofera si lectii pretioase despre cum sa evite soferii amenzile de circulatie. Nu-i de mirare ca volumul s-a vandut deja in 20 de mii de exemplare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Marian Godina era deja cunoscut in mediul online atunci cand superiorii sai i-au cerut sa-si intrerupa postarile despre experientele traite.

Acesta a fost, de fapt, momentul care a dus la aparitia cartii sale. Tanarul a starnit o reactie in lant la IPJ Brasov, dupa ce a demascat faptul ca seful sau l-a mustrat aspru pentru faptul ca a indraznit sa-i ia permisul unei persoane influente. Acum, seful sau este cercetat, iar politistul Godina, adulat de mii de fani.