Aglomeratia e raiul profitorilor! Atentie la tepele de la semafoare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Cine credeti ca apare de indata ce se aglomereaza traficul pe un bulevard important? Politia rutiera, ca sa dirijeze circulatia, o sa raspundeti.

Ei bine, situatia sta cu totul altfel. Poate ca ar fi o gluma, daca la mijloc nu ar sta o teapa serioasa. Dovada, intr-un material filmat cu o camera ascunsa. Iata cauza: un nou santier! Iar efectul e cat se poate de clar: aglomeratie cat cuprinde si minute intregi petrecute la un singur semafor.

Cum se aglomereaza o strada importanta, cum apar si vanzatorii ambulanti. Poate o sa credeti ca fac un ban cinstit si nu incurca pe nimeni.

Incercam un incarcator de masina pentru telefonul mobil. Un produs banal. Nu functioneaza. Nici al doilea, nici al treilea. Nimicuri la 20, 30 de lei pe care poti sa cumperi rapid intre doua semafoare. Cine sa iti mai si garanteze ca mai si functioneaza.

Comertul ambulant functioneaza fara probleme, de multe ori chiar sub ochii politistilor. Daca ajungeti sa cumparati ceva de la acesti indivizi, nu va asteptati la garantie.
In plus, daca testati produsul si acesta functioneaza pe loc, nimeni nu va poate spune cat va rezista.
##VIDEO119636##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii