Aglomeratie de nedescris pe litoral! Peste 250.000 de romani sunt in acest weekend la mare

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Atat de plin nu a mai fost litoralul demult! Cearsaf langa ceasaf si umar langa umar, asa fac plaja cei care au reusit sa castige batalia pentru un loc sub soare!

Lupte crancene se dau si pentru un loc de parcare! Si nici nu are cum sa fie altfel, de vreme ce peste 250.000 de mii de turisti sarbatoresc Sfanta Marie la malul marii!

Cata frunza, cata iarba, pe atat de multi turisti! Daca arunci o privire pe plaje, ai spune ca jumatate de Romanie s-a mutat pe litoral. In statiunea Mamaia, la miezul zilei, nu exista fir de nisip liber.

Unde te duci, unde te intorci, dai peste un sezlong, cearsaf sau prosop.

Culmea aglomeratiei: vrei sa stai pe sezlong? Te trezesti cand canta cocosii sau esti prevazator si iti faci rezervare. Cum nu a avut loc pe nisip, o doamna si-a instalat sezlongul in apa. Vacanta, vacanta, dar, inevitabil, apar si probleme cu vecinii, mult prea multi!

Pe nisip, gasim si o felina. Tinerii nu au vrut sa o lase singura acasa.

Soarele a incins atmosfera pana la 32 de grade! Nu puteai sa infrunti caldura fara o bere rece si o palarie, fie ea si a nevestei. Pana sa ajungi pe plaja, trebuie sa gasesti un loc de parcare.

Doar cei nascuti sub semnul unei zodii norocoase au mai putut gasi vreun loc. Toate locurile de cazare in statiunea Mamaia sunt rezervate in proportie de 90%, pana la sfarsitul lunii.

##VIDEO119734##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.