AGLOMERATIE mare intr-o biserica. 12 bebelusi au fost botezati in acelasi timp

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 04 oct 2020, 07:40

Coada la sfintele taine, intr-o biserica de la noi. 12 bebelusi au fost botezati in acelasi timp.

Greu de imaginat, dar, au fost bagati unul dupa celalalt in apa sfintita, dupa slujba comuna. Ceea ce pare revoltator pentru toti cei ce vad imaginile e un lucru firesc pentru reprezentantii bisericii, data fiind aglomeratia! Abia daca mai puteai respira, sambata trecuta, in Biserica Sfantul Pantelimon de langa Bucuresti.

Ceea ce trebuia sa fie un eveniment frumos s-a transformat intr-un cosmar pentru parintii micutilor, invitati si pentru nasi.

Nu au aer sa respire, doamnele se calca pe rochiile elegante! Si, inca ceva! Toti cei 12 copii sunt botezati, unul dupa altul, in aceeasi cristelnita! Trebuie sa-ti cauti copilul ca sa-i faci o fotografie sau sa-l filmezi in momentul crestinarii!

Si ca sa va imaginati ce inghesuiala a fost in lacasul de cult, sa-l fi vazut pe preot! Probabil si-a dat seama ce greseala au facut cand au stabilit 12 copii pentru botez in acelasi timp si incearca sa mai salveze cum poate situatia.
Le imparte servetele celor prezenti.

Servetelele, insa, nu sunt pentru respirat! Daca pentru adulti a fost foarte greu sa reziste in aceasta aglomeratie, va puteti imagina prin ce au trecut micutii. Una dintre echipele noastre a mers astazi la Biserica respectiva sa cerem explicatii pentru aceste imagini!

##VIDEO122738##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.