„Agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea”. După ce s-a spus că s-a bătut cu Anghel Damian, Theo Rose povestește ce s-a întâmplat, de fapt

Author: Andreea Buinoschi

După ce au ieșit dintr-un restaurant, cei doi au început să se certe

Sursa: Instagram

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, au fost surprinși într-un moment mai tensionat, când aceasta l-a împins. Ulterior, mai multe păreri au început să fie spuse, dar artista a lămurit totul.

Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși, zilele trecute, în timp ce certau, în plină stradă. Cei doi au fost surprinși de paparazii, iar imaginile s-au viralizat imediat. Văzând că lucrurile iau amploare și toată lumea se dă cu părerea în legătură cu cele întâmplate, artista a venit cu lămuriri.

Theo Rose și Anghel Damian, surprinși în timp ce se certau pe stradă

După ce au ieșit dintr-un restaurant, cei doi au început să se certe și, la un moment dat, aceasta l-a îmbrâncit. Cu toate că a existat un moment oarecum tensionat între ei, lucrurile nu stau deloc așa de rău pe cât s-a spus.

„A plecat Anghel să plătească nota, dar ea era deja plătită. El s-a dus să o și ducă băieților acolo. Eu am crezut că el vine după mine și, când m-am uitat în spate, el dispăruse.

Și, cum mă prostesc eu așa și mă alint, am fugit și i-am zis când a venit: <<Gata, nu mai! Conduc eu>>, el: <<Lasă, conduc eu>>. Și l-am îmbrâncit acolo, în stradă, ca să mă lase să conduc eu. Fiind gravidă, el a vrut să conducă el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc.

Citește și: ”Mi s-a spus că trebuie să iau în calcul” Vestea neașteptată pe care Theo Rose a primit-o de la medic, cu doar câteva săptămâni înainte să nască

Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când am urcat în mașină m-am și gândit: <<Ce-ar fi când l-am îmbrâncit, fix acum să mă fii pozat cineva și să dea că ne-am bătut în stradă>>”, a povestit Theo Rose.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Între cei doi viitori părinți ar exista o lipsă de comunicare

În cadrul unei emisiuni televizate, Alina Petre, coach emoțional, a precizat că ceea ce s-a întâmplat între ei arată că nu există o comunicare între cei doi, iar stările lui Theo Rose sunt accentuate și de hormonii sarcinii.

„Cineva a rănit-o foarte tare  și cred că este vorba despre partenerul ei de viață. E o frustrare adunată, o agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea, eu asta văd din limbajul corpului.

Nu-l vrea lângă ea în momentul acela”, a precizat Alina Petre, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Theo Rose nu are voie să facă asta. Doctorul i-a interzis categoric: „Nu prea am mâncat”

În urma acestor afirmații, Theo Rose s-a filmat în timp ce aude părerea specialistului și începe să râdă, dând de înțeles că nimic din ceea ce s-a spus în rândurile de mai sus nu este adevărat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.