Agresorul Danei Roba refuză pedeapsa cu închisoarea. Ce decizie a luat Penitenciarul din Timișoara

Author: Diana Ghita

Daniel Balaciu nu vrea să intre la închisoare

Sursa: Captură Stirile KANAL D; wowbiz.ro

Daniel Balaciu este, acum, închis pentru că a încercat să-și ucidă fosta soție, aplicându-i mai multe lovituri de ciocan în cap.

Bărbatul se află în arest preventiv, urmând să fie judecat.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Danei Roba „ Tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă” Minorele s-ar fi aflat în casă în momentul atacului

Ce a transmis Penitenciarul din Timișoara în privința agresorului Danei Roba

După ce a fost bătută cu bestialitate de către fostul soț, Dana Roba a ajuns la spital într-o stare foarte gravă, fiind operată de urgență. 

În ciuda verdictelor nefavorabile ale medicilor, vedeta a reușit să supraviețuiască perioadei dificile prin care a trecut. Întâlnirea directă dintre cei doi foști soți, programată pentru săptămâna trecută, nu a avut loc deoarece Daniel Balaciu a fost transportat la București în vederea efectuării unei evaluări psihiatrice.

În prezent, fostul soț al make-up artistei se află în detenție, așteptând să fie adus în fața justiției pentru acuzațiile aduse.

Conform informațiilor dezvăluite pentru WOWbiz.ro de către surse apropiate cuplului, se pare că Daniel Balaciu ar fi spus că nu intenționează să își execute pedeapsa în închisoare.

Drept urmare, Penitenciarul din Timișoara ar fi emis deja o notificare precum că nu va fi pregătit să îl primească pe bărbat.

„Daniel a declarat că el nu vrea să meargă din arest la închisoare și atunci Penitenciarul din Timișoara a spus că oricum nu-l primește",

au dezvăluit apropiații foștilor soți, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De la începutul lunii iunie, atacatorul este închis. Acesta a fost plasat în arest preventiv imediat după ce vedeta a fost internată în spital. Este important de menționat că, la începutul acestei veri, Dana Roba și Daniel Balaciu au fost principalii actori ai unui cumplit eveniment, când vedeta a fost agresată chiar de către fostul său soț.

Citește și: Dana Roba, față în față cu soțul agresor „ Sunt aici pentru că fostul meu soț a vrut să mă omoare” De cine a fost însoțită Dana Roba la tribunal? VIDEO

Dana Roba trebuia să aibă o întâlnire cu Daniel Balaciu

În urmă cu o săptămână, Dana Roba și Daniel Balaciu trebuiau să se întâlnească pentru prima dată față în față la sediul Parchetului din Timișoara. Make-up artista s-a prezentat la instituție miercuri dimineața, însă fostul său partener nu a putut fi interogat.

După ce a părăsit sediul Parchetului, vedeta a oferit mai multe declarații și a relatat în detaliu tot ceea ce s-a întâmplat în sală.

„Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București. Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el.

A fost o declarație pe care domnul procuror a vrut să o mai dau încă o dată. Eu îmi susțin prima declarație, pentru mine nu a fost nimic nou, eu susțin ceea ce am reținut din momentele din data de 5 iunie", a declarat Dana Roba când a ieșit de la Parchet, conform News Vest.

Citește și: De ce nu s-a întâlnit Dana Roba cu soțul agresor? „M-am eliberat de emoții” Ce s-a întâmplat la audieri

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.