„Ah, te doare? Te doare?”. O femeie a fost atacată cu toporul de propriul șef, deoarece a vrut să demisioneze. Bărbatul din Mehedinți a băgat-o în comă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iun 2023, 11:19

Momentul în care a fost atacată a fost filmat de femeie

Sursa: observatornews.ro

O femeie din Mehedinți a fost atacată cu un topor de șeful ei, proprietarul unui magazin alimentar, deoarece a vrut să își dea demisia. Femeia a reușit, ca prin minune, să scape.

O femeie din Mehedinți abia a reușit să scape cu viață din mâinile șefului ei, după ce acesta a atacat-o cu un topor, fiind nervos că își dă demisia. Soțul victimei a susținut-o în acest demers, deoarece nu era străin de ceea ce se întâmpla la locul de muncă.

Femeie din Mehedinți, atacată cu toporul de șeful său

Totul s-a petrecut într-un magazin din comuna Șimian, unde femeia de 38 de ani lucra de mai bine de doi ani.

Aceasta nu a mai suportat comportamentul agresiv al bărbatului și nici neregulile care existau în magazin, așa că, a decis să își dea demisia.

Soțul femeii susține că aceasta depusese cererea pentru demisie de nici o săptămână, dar acesta nu a vrut să o accepte și i-a cerut să vină la serviciu „luni-marți”. Femeia, fără să știe ce avea să pățească, a mers la magazin, pentru a încheia disputa și pentru a i se accepta demisia.

Nu a durat mult și șeful ei, cuprins de furie, a încuiat-o într-un birou și a început să o lovească, folosind o coadă de topor. Momentul a fost filmat de femeie. Pe fundal, agresorul se aude cum o întreabă cât a furat, fiind convins că aceasta a luat, fără să plătească, un pachet de cafea.

Citește și: Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a spus că este violent verbal: „Nu am fi prins 17 ani”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cât ai furat, criminalo, de la mine? Scrie pe hârtie! Spune! Ah, te doare?! Te doare?!”, spunea acesta, relatează observatornews.ro.

Familia aduce acuzații grave agresorului

Pe lângă comportamentul extrem de violent pe care îl reclamă, familia acestuia susține că nici produsele care erau vândute acolo nu erau așa cum ar fi fost normal: „O punea să șteargă cu acetonă carnea, să nu-și dea seama lumea că este expirată sau că are mucegai”.

Ca prin minune, femeie a reușit să scape, s-a urcat în mașină și a mers direct acasă. Când a intrat în locuință, s-a prăbușit din cauza leziunilor avute. Soțul femeii a sunat imediat la 112. „Am sunat salvarea, la 14:30, 15 fără ceva şi până la ora 17:00 n-a venit salvarea. A venit echipajul de poliție de la Severin și dânșii au sunat iar după salvare şi atunci ea a intrat în comă”, a povestit bărbatul.

Citește și: „Voia, cu tot dinadinsul, să-i facă mult rău”. Agresor lăsat în libertate, după ce și-a învinețit soție. Femeia a scăpat ca prin minune din mâinile bărbatului

Deși, la spital, și-a revenit în scurt timp, va avea nevoie de îngrijiri medicale cel puțin șase săptămâni. Proprietarul magazinului alimentar a fost arestat preventiv, iar oamenii legii au deschis, pe numele lui, un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

În anul 2005, bărbatul a fost eliberat condiționat, după ce a fost închis, fiind acuzat de furt.