Ahmet îi spune lui Omer că nu mai pot forma o familie, iar Nebahat plătește cauțiunea pentru Doruk. Vezi online live episodul 89 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 feb 2024, 02:15

Ahmet îi spune lui Omer că nu mai pot forma o familie.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 89 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 1 mai. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 1 mai, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Ahmet nu-l învinuiește pe Omer pentru accidentul de motocicletă, dar îi transmite acestuia că nu mai pot fi o familie.

Ce se întâmplă în episodul 89 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Sarp scapă doar cu capul spart, fără răni grave. Deși Ahmet nu-l învinuiește pe Omer pentru accidentul de motocicletă, deși îl sperie totuși faptul că Sarp a ajuns atât de departe și ca să îl protejeze pe acesta, îi spune lui Omer că nu vor putea forma o familie. Este nevoit să facă o alegere și-l alege pe Sarp.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, un nou contract fabulos! Norocul le-a surâs din nou carismaticilor actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran

Omer este tare rănit pentru că deși a fost uimit că l-a acceptat așa repede, a început să își facă speranțe că vor fi cu adevărat o familie. Îi spune că nu mai vrea nimic de la el și îi dă motocicleta înapoi. 

, dar pentru că nu vrea să plătească și pentru Asiye, Doruk minte că este vinovat ca să îl aresteze din nou, să nu o lase singură pe iubita lui.

Nebahat continuă să încerce să-i despartă pe Doruk și pe Asiye. Akif șterge înregistrarea pe care i-a trimis-o Ayla lui Suzan, înainte ca ea să o asculte. Apoi se duce la Ayla și se preface că se simte rău și cade jos. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sarp își uită telefonul în clasă, iar Omer se uită în el să vadă al cui este și să îl returneze.

Chiar atunci, Susen îi trimite un mesaj lui Sarp în care îi spune că nu va avea curajul să îi spună lui Omer ce ascunde de el. Omer o întreabă insistent ce ascunde dar intervine Sarp și minte că sunt iubiți.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, siluetă perfectă la 47 de ani! Iată cât de mult a slăbit în ultima vreme și cât de bine arată renumita actriță Fadik Sevin Atasoy

Urmărește Vi deo Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.