Ahmet îi taie accesul la orice sursă de venit lui Sarp, iar acesta este nevoit să se angajeze. Vezi online live episodul 109 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 26 mar 2024, 01:15

Nebahat a cheltuit mare parte din banii lui Akif așa că, acum, este nevoit să facă ceva repede pentru a nu pierde viața luxoasă pe care o trăiesc

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 109 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 26 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 26 iunie, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Pentru a-l învăța să prețuiască banul, Ahmet îi taie accesul la orice sursă de venit lui Sarp.

Ce se întâmplă în episodul 109 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Ahmet îl pedepsește pe Sarp pentru că a mințit că Orhan a furat tabletele.

Îi ia cardurile și mașina și-l pune să lucreze la club ca să înțeleagă valoarea banilor și să nu se mai joace cu locul de muncă al oamenilor.

Citește și: Susen decide din nou să spună tot adevărul, dar este lovită de mașină și cade inconștientă. Vezi online live episodul 108 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Omer este nevoit să-l supravegheze și să îl învețe meseria de ospătar. Sarp îi creează unele probleme, cum era de așteptat, refuzând să servească niște clienți și începe să se certe cu ei, iar tipii îl așteaptă afară când pleacă de la club. Omer îl ajută pe Sarp și cei doi se bat cot la cot, iar astfel se apără unul pe celălalt. După acest incident cei doi încep să se împrietenească.

Berk o roagă pe Ayla să o concedieze pe Elif după ce a picat un examen din cauza ei.

Nebahat a cheltuit mare parte din banii lui Akif așa că, acum, este nevoit să facă ceva repede pentru a nu pierde viața luxoasă pe care o trăiesc. El se asociază cu Tahsin, un prieten de-al lui, și deschide o sală de jocuri de noroc la subsolul clubului, fără știrea lui Ahmet.

Berk vrea să îl ajute pe tatăl lui Aybike care a rămas fără loc de muncă și îl angajează să îi zugrăvească casa. Șengul îl ajută și găsește într-un dulap geanta și telefonul lui Serpil, mama lui Berk. Orhan și Șengul refuză să accepte bani pentru munca lor după ce află că Ayla nu intenționa să zugrăvească ci Berk a insistat ca să îi ajute.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Șeval îi pune lui Ahmet somnifere în băutură și când adoarme se fotografiază îmbrățișându-se cu el și îi trimite fotografia lui Suzan.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Orhan este concediat din liceu fără un motiv întemeiat. Vezi online live episodul 107 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?