Ahmet, în pericol de moarte! Bărbatul plănuiește să fugă cu Cemre! Aflați cum va reacționa unchiul lui, Talat și la ce gest extrem va recurge, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la 20:00!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2022, 12:13
video Foto(8)

Ahmet pare să fi ajuns la final de drum! Planurile lui diabolice vor fi date peste cap de unchiul lui, Talat, care își va schimbă radical atitudinea!

Îndrăgitul serial Aripi frânte se apropie cu pași repezi de final. Telespectatorii vor putea urmări în această săptămână ultimele patru episoade pentru a descoperi deznodământul poveștii impresionante de viață ce a fost pusă în scenă de actori talentați și celebri în Turcia. În episodul din această seară, Ahmet, alias Kartal, va ajunge în pericol de moarte, după ce unchiul lui, Talat își va schimba radical atitudinea și îi va pune gând rău.

Ahmet, în pericol de moarte! Bărbatul plănuiește să fugă cu Cemre!

După ce Kemal și-a dus la capăt planul de răzbunare împotriva lui Muzaffer, prezentându-i un alt băiat în locul adevăratului sau fiu, lucrurile vor capătă o întorsătură neașteptată. Muzaffer va încerca din răsputeri să se apropie de tânărul pe care îl crede fiul lui și încearcă din răsputeri să îl reintegreze în familie.

Între timp, Emre, adevăratul fiu al lui Muzaffer și uzurpatorul lui, vor ajunge să se confrunte aprig. 

Pe de altă parte, Ahmet va pune la cale să fugă împreună cu Cemre, pentru a-și duce la capăt planul de răzbunare împotriva lui Zeynep. Însă nouă strategie nu va fi bine primită de unchiul lui, Talat, care pare să fie deranjat de decizia lui Ahmet. 

Onur se apropie din ce în ce mai mult de fiica menajerei, încercând să o dea uitării pe fosta lui iubita, însă Zeynep nu îl elimina complet din viață și din gândurile sale și îl va urmări din umbră pe Onur pentru a-și potoli dorul. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kemal din serialul Aripi frânte, tablou de familie! Celebrul actor Faik Ergin este un familist convins! Iată cum a fost surprins alături de cele mai dragi persoane din viața sa!

Pe de altă parte, Nefise continuă să fie persecutată și urmărită de Kemal, care pare să nu se retragă din calea ei. Bărbatul este din ce în ce mai obsedat de iubirea lui pentru Nefise și încearcă să îi impună noi condiții. 

Citeste si: El este cel mai important și iubit bărbat din viața frumoasei Cemre din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță Gizem Güneş alături de fratele ei mai mic!

Ahmet își va înfruntă pe unchiul lui însă se va lovi de un obstacol periculos. Talat îl va amenința pe nepotul lui cu moartea deoarece are de gând să își însușească întreaga avere a fratelui său.

Cei doi vor ajunge față în față și Ahmet va fi uluit de reacția unchiului său! 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.