Ahmet organizează o petrecere în curtea casei și îl angajează pe Omer să îl ajute. Vezi online live episodul 79 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 dec 2023, 01:50

Yasemin este îndrăgostită de Doruk, iar Nebahat îi vede povestind și îi arată lui Asiye ce bine se potrivesc cei doi.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Suzan se ocupă de organizarea petrecerii lui Ahmet și îl roagă să îl angajeze pe Omar ca ospătar. Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 27 martie 2023, pe Kanal D.  

Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00.  

Ce se întâmplă în episodul 79 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Suzan vede mesajul pe care Nebahat i-l trimite lui Akif, în care îl întreabă dacă a făcut rezervarea la hotel. În acel moment Akif îi zice că a vrut să-i facă o surpriză și se duce cu ea la hotel, iar pe Nebahat o minte că hotelul este în renovări și stabilesc să meargă în altă zi.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat!

Ahmet organizează o petrecere în curte, iar Suzan se ocupă de organizarea acesteia. Suzan îl roagă pe Ahmet să îl angajeze pe Omer pentru că are nevoie de bani, iar acesta acceptă cu condiția ca să nu-i creeze probleme.

Yasemin este îndrăgostită de Doruk, iar Nebahat îi vede povestind și îi arată lui Asiye ce bine se potrivesc cei doi, mai ales că sunt și din aceeași clasă social și o roagă să renunțe la Doruk pentru că este o piedică pentru

el și să înțeleagă că nu există un final fericit pentru ei.

“Lasă-mi odată fiul în pace. Bogatul cu săracul nu pot trăi laolaltă.”, îi spune Nebahat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sarp o invită pe Afra la petrecerea familiei în timp ce o minte că va fi un bal mascat.  Ogulcan se enervează și îl lovește pe Sarp iscând un mare scandal. Ahmet îi face reproșuri lui Suzan și le spune lui Omer și familiei lui să plece.

Pentru a afla dacă Sengul va modifica testamentul, dar și ce cor face cei trei frați, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .