Ai ajuns la mare si ai nevoie de ceva? Iata ce OFERTE gasesti la vanzatorii ambulanti de pe plaja!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Nu exista vara fara vanzatorii ambulanti de pe plajele romanesti. Abia s-a deschis sezonul, ca s-au si instalat prin Mamaia.

Iata cu ce oferte vin anul acesta si ce spun turistii despre ei. In Ibiza de Romania misuna mai multi vanzatori ambulanti decat turisti. Sunt pretutindeni, asa ca n-ai cum sa nu-i observi. Tin in brate ori oale cu porumb, ori cutii cu te miri ce dulciuri, gata sa fie vandute turistilor pofticiosi.

Turistii veniti la mare sa se relaxeze, au parte an de an de aceeasi poveste.

Vanzatorii care ii agaseaza cu ofertele lor sau cu poezii care mai de care mai convingatoare: „ Nu au ce sa caute pe aici, ne enerveaza, ne calca pe cap, pe prosop ne obliga! ”.

Daca pe unii ii enerveaza, altii au invatat deja sa ii ignore. Cum este, spre exemplu, o doamna, care si-a luat sezlongul in apa, ca sa fie cat mai departe de aglomeratie.

Exista totusi, si turisti care cumpara de la vanzatorii ambulanti, altfel acestia si-ar fi pierdut demult obiectul muncii.

De exemplu, o mamica le-a cumparat copiilor zmeura de la un comerciant de pe plaja, iar acum ii serveste, fara pic de teama. De altfel, chiar edilul Constantei ii incurajeaza sa vanda pe plaja. Iar daca vanzatorii ambulanti au primit unda verde de la edilul Mazare, ramane intrebarea: este sau nu, statiunea Mamaia, Ibiza de Romania?

##VIDEO115597##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.