„Ai ajuns un înger, așa cum ți-ai dorit”. În vârstă de 18 ani, Alin, un băiat din Satu Mare, a fost găsit spânzurat, în gospodăria unei rude

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 sep 2023, 00:20

„Ai ajuns un înger, așa cum ți-ai dorit”. În vârstă de 18 ani, Alin, un băiat din Satu Mare, a fost găsit spânzurat, în gospodăria unei rude

Sursa: Facebook

Ieri dimineață, 28 decembrie, Alin, un băiat de doar 18 ani, a fost găsit fără suflare, spânzurat, în gospodăria unei rude. Băiatul ar fi dus o bătălie cruntă cu depresia, care pusese stăpânire pe el în urmă cu ceva timp.

Alin, un băiat din Satu Mare, a fost găsit spânzurat, după ce a lăsat un bilet de adio. Tânărul care împlinise 18 ani ar fi suferit de o depresie puternică, iar ea ar fi stat în spatele acestui gest.

Alin, un băiat de doar 18 ani din Satu Mare, a fost găsit spânzurat, în curtea unei rude

Conform presam.ro, tânărul a fost găsit fără suflare, în Satu Mare, în cartierul Sătmărel.

Personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru acesta și a fost nevoit să declare decesul tânărului.

O anchetă a fost deschisă, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care tragedia a avut loc.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 18 ani s-ar fi deplasat la domiciliul unei rude, situat tot în Sătmărel, unde s-ar fi sinucis, prin spânzurarea de un copac aflat în curtea imobilului.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu sunt suspiciuni”,
au anunțat reprezentanții IPJ Satu Mare.

Citește și: Motivul pentru care un tânăr a ucis un bărbat decapitându-l cu un fierăstrău. Crima a avut loc de Crăciun, în Călărași

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alin a lăsat un bilet de adio

Înainte de a recurge la gestul fără de întoarcere, Alin a lăsat un bilet de adio, dar care nu i-a ajutat prea mult pe anchetatori, deoarece tânărul a specificat doar că anumite lucruri personale dorește să ajungă în posesia iubitei sale.

Mai mult decât atât, Alin avea grijă de bunica lui, persoana care l-a și crescut, iar, acum, bătrâna a rămas fără cel mai mare sprijin.

Băiatul muncea în Austria și se întorsese în România, pentru a petrecere Crăciunul alături de cei dragi. Persoanele apropiate lui Alin au postat mai multe mesaje de adio, printre ele fiind și cel al iubitei sale.

„Îngerul meu păzitor, nu îmi vine sa cred ca ai plecat într-o lume atat de departe.. M-ai lăsat cu sufletul gol. Nu am crezut ca exista o durere atat de mare pe lumea asta.

Ai lăsat atâta durere în urma ta...Aș da orice sa fiu eu în locul tău.. Sper că lumea de acolo e mai buna și ca o sa ne întâlnim cândva. Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna!”, a postat aceasta.

Citește și: Accident grav în Giurgiu! O mașină a fost făcută praf după ce a căzut într-un șanț, iar trei persoane au ajuns la spital

„În ultimul timp, nimeni nu a știut ce e cu tine.(...) Nu trebuia sa ajungi la un asemenea gest. Ai lasat in urma ta durere si multa mustrare pe conștiinta. Imi pare atat de rau, daca am fi stiut ar fi fost cu totul altfel. Odihnește-te in pace! Ai ajuns un inger, asa cum ti ai dorit.(...) Golul din suflet nu se va mai umple niciodată... De ce ai ales sa faci asta doar tu stii, nimeni nu o sa te judece vreodata. Acum te afli într-un loc mai bun. Odihnește-te in pace", a postat o altă persoană care îl cunoștea pe Alin.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.