„Ai ales între mine și alta”. Mesajul subtil transmis de mama Geta, la zece ani de la separarea de tatăl copiilor ei

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 mar 2023, 12:32

Cu toate că despărțirea lor nu a fost una primită cu brațele deschise, mama Geta a acceptat situația

Sursa: Instagram

În anul 2013, mama Geta și cel care i-a dăruit patru copii s-au despărțit. Chiar dacă a trecut atât timp, nu au păstrat legătura în urma celor întâmplate și nici relația acestuia cu cei patru copii ai lui nu este una prea bună.

Mama Geta și fostul ei partener s-au văzut ultima oară, anul trecut, în luna octombrie, atunci când Getuța a avut nunta. Cu toate acestea, nici după întrevederea care a avut loc, situația nu s-a îmbunătățit și tot despărțiți au rămas.

Mesajul subtil postat de mama Geta, la zece ani de la despărțire

Cu toate că despărțirea lor nu a fost una primită cu brațele deschise, mama Geta a acceptat situația, dar acest lucru nu înseamnă că a dat cu piciorul la lecțiile învățate de pe urma acestei experiențe neplăcute.

Chiar dacă nici după nuntă, lucrurile nu au revenit la normal între ei, mama Geta nu a pus presiune pe el, dar nu a uitat lucrurile prin care a trecut. Prin urmare, la zece ani de la separare, aceasta a postat un mesaj în mediul online.

Citește și: Când va face Iancu Sterp marele pas cu Denisa Coțolan! Mama Geta, dezvăluiri noi: „La toamnă”

În ciuda faptului că nu a dat niciun nume și, deși nimeni apropiat ei nu a fost părăsit pentru altcineva, cuvintele par să fie adresate fostului partener. „Când ai de ales între mine și alta, alege-o pe cealaltă, că, dacă eu eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista și e valabil și pentru femei și pentru bărbați”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Geta, dezamăgită de comportamentul acestuia

Mama Geta, deși este dezamăgită de alegerile pe care acesta le-a făcut în legătură cu ea și cu familia pe care o construiseră, este convinsă că tot pe ea o iubește. Mai mult decât atât, aceasta susține că singura patimă a lui au fost femeile și nu băutura sau alte vicii.

De asemenea, mama Geta a mai menționat că, dacă ar fi să se întoarcă la ea, l-ar primi, deoarece el este bărbatul alături de care a întemeiat o familie. „Nu a fumat, nu a

băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare, uneori, să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune ”, a declarat aceasta, pentru impact.ro, în urmă cu doi ani.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar, acum lipsește, de aproape opt ani.

Citește și: Prin ce a trecut Ileana Sterp, însărcinată în ultimul trimestru, în timp ce casa ei se mișca din cauza cutremurului: „S-a mișcat destul de tare”

Mai vorbește la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă”, a mai spus mama Geta.

Mai mult decât atât, Culiță Sterp a recunoscut că a încercat de mai multe ori să îi împace, dar planul nu a dat rezultatul dorit, așa că s-a resemnat.