Ai auzit de renumitele suplimente veterinar din gama Bachus? Iată ce beneficii aduc câinelui tău!

Author: Oana Picerea

Animalele noastre de companie au nevoie de protecție și suport. Fie că sunt în creștere, fie că – dimpotrivă – îmbătrânesc, au nevoie de îngrijire în susținerea articulațiilor și a tendoanelor.

Bachus Joint & Flexi face parte din categoria celor mai bune suplimente veterinar de pe piață și asigură aportul de substanțe nutritive necesar pentru susținerea articulațiilor. Îmbunătățește flexibilitatea, susține irigarea articulațiilor și protejează cartilajul de efectele negative ale enzimelor. Iată care este formula unică din spatele acestui produs și cum impactează fiecare element sănătatea câinilor, într-un mod absolut natural, fără riscuri.

Extractul de Boswellia și Curcuma Comună, ingredientele cheie cu efecte antiinflamatorii

Cu efect antiinflamatorii, extractul de boswellia și curcuma comună, sunt două ingrediente cheie ale acestui produs din gama Bachus. Contribuie semnificativ la scăderea inflamației articulare, dar și a nivelului de durere. Există numeroase studii care arată că extractul de boswellia are proprietăți antiinflamatorii eficiente, iar curcuma comună este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru efectele pozitive la nivel hepatic. Curcuma previne eliberarea histaminei din celule și impactează pozitiv metabolismul total al animalelor. În perioadele de recuperare după anumite traume fizice, câinii care primesc Bachus – Joint & Flexy se bucură de o vindecare mult mai rapidă decât dacă ar urma alte terapii.

Uleiul de pește și vitamina E au un rol antioxidant puternic și opresc îmbătrânirea celulară

Uleiul de pește conține acizi grași Omega-3, care participă la metabolismul articular al câinilor. Acizii au inclusiv un puternic efect antiinflamator la nivelul articulațiilor și asigură vitalitate și o stare de bine. Vitamina E, de asemenea, intră în categoria antioxidanților care încetinesc îmbătrânirea de la nivelul celulelor. Te întrebi cum se instalează îmbătrânirea celulară? În urma stresului oxidativ, rezultă radicali liberi, care își însușesc electronul lipsă de la nivelul celular și provoacă daune. Ei bine, antioxidanții exact acest lucru previn: se comportă ca o capcană la nivelul radicalilor liberi și inhibă procesele de oxidare atât de dăunatoare de la nivelul celulelor. Bachus Joint & Flexi asigură măsuri extrem de eficiente de terapie.

Zincul, vitamina C, vitamina A, nicotinamida, vitaminele din grupul B – pe lista ingredientelor cheie

Eficiența Bachus Joint & Flexi este dată și de alte componente ale produsului. Zincul, de exemplu, asigură o scădere a pierderilor și deficiențelor de apă, în timp ce vitamina C asigură fermitatea țesuturilor și elasticitatea pereților vaselor de sânge. Vitamina A, vitaminele din grupul B, biotina, precum și nicotinamida au un rol important în procesele de formare a cartilajului. Clorhidratul de glucozamină, de asemenea, ajută la stimularea sintezei de la nivelul cartilajului și susține reînnoirea acestuia. Mai mult, substanța are un efect direct în sinteza de colagen, ajutând structura cartilajului să se mențină. Inclusiv din aceste puncte de vedere, Bachus Joint & Flexi este cea mai bună alegere pentru îngrijirea câinilor.

La Veteco.com găsești cele mai bune soluții antiparazitare și suplimente ca cele din gama Bachus

Dacă te întrebi unde găsești produsele din gama Bachus, inclusiv sortimentul Joint & Flexi, trebuie să știi de Veteco.com. Acest distribuitor veterinar cu peste 20 de ani de experiență îți oferă cele mai bune produse de pe piață, pentru îngrijirea animalelor: de la solutii antiparazitare, la suplimente de top, vaccinuri și nu numai. Veteco.com pune pe primul loc dragostea și grija față de animale, indiferent de rasă.

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.