„Ai avut noroc că nu s-a înfiripat ceva”. Ce au făcut Armin Nicoară și Filip în lipsa soțiilor, „pe Insula de 1 milion”! Dezvăluirile incendiare ale foștilor concurenți

Autor: Diana Ghita

Filip și Armin Nicoară au vorbit despre concurentele de la „Insula de 1 milion”

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Miercuri, pe 29 mai, la emisiunea „Secretele Insulei de 1 milion”, foștii concurenți Filip și Armin Nicoară au făcut dezvăluiri despre apropierile pe care le-au avut cu anumite concurente.

La interviul cu Cornelia Ionescu, Armin Nicoară și Filip au vorbit atât despre dorul pe care l-au simțit față se soțiile lor, cât au fost plecați pe „Insula de 1 milion”, cât și despre câteva concurente care au părut să fie interesate de ei.

Ce au făcut Armin Nicoară și Filip în lipsa soțiilor, „pe Insula de 1 milion”

La „Secretele Insulei de 1 milion”, Filip a explicat că este un lucru normal ca un astfel de experiment social să-i apropie pe participanți. De aceea unii dintre ei rămân foarte uniți, fără să conteze dacă sunt femei sau bărbați.

„În astfel de emisiune, în astfel de experiențe, când trăiești greu, când nu ai mâncare, când îți este frig, ai tendința de a te atașa de cineva, indiferent dacă e fată sau că e băiat”,

a explicat fostul concurent. 

De asemenea, Armin Nicoară a ținut să-l completeze pe prietenul lui și să aducă în prim-plan faptul că lipsa soțiilor i-a împins să caute o mângâiere din partea altcuiva: „Noi aveam o durere în suflet, el plângea după soție, eu plângeam după soție, pe cine mama mea să luăm în brațe pe acolo?”.

Citește și: Filip, recent eliminat de la "Insula de 1 milion", verdict despre Sorin, concurentul care aruncă în aer tabăra Nordicilor: “Acesta este adevarul…”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Așa se face că, în prima fază, Armin s-a apropiat de Adina, de care s-a trezit îmbrățișat, într-o dimineață. Însă lucrurile nu au evoluat între ei, întrucât saxofonistul nu i-a putut fi infidel Claudiei Puican și, de asemenea, a observat că tânăra era o fire agresivă.

„Ai avut noroc că nu s-a înfiripat ceva că ai văzut ce a urmat după. Tu îți dai seama? Te și bătea”,  i-a

spus Filip artistului.

Ce concurente i-au atras atenția lui Armin Nicoară

Ulterior, Armin a adus-o în discuție pe Alexandra, care, inițial s-a apropiat de el, iar mai apoi s-a simțit atrasă de Filip: „Mai eram cu Alexandra, cea care înoată, a fost o fată finuță.(...) Eu fiind mai glumeț, a venit, s-a apropiat de mine, ea tot îmi zicea «Guriță». (...) Îi plăcea vibe-ul ăsta al lui Filip, de învățător, era ca un tată pentru ea și s-a apropiat destul de mult”.

Acesta din urmă a fost surprins de relatările prietenului său și l-a avertizat să nu mai continue, ca nu cumva soția lui să înțeleagă greșit aceste lucruri: „ Vezi că îmi bagi zâzanie în casă, nu spune prostii!”. 

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"

Ulterior, prezentatoarea l-a întrebat pe Armin Nicoară ce fete i-au plăcut pe „Insula de 1 milion”, iar el a dezvăluit, fără nicio reținere, că a avut un top de 5 fete, în care s-au aflat: Carina, Renata, Alexandra, Maria și Adina.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?