Ai carti vechi in biblioteca si doresti sa le vinzi? Afla cine te poate ajuta!

Author: Diana Tilă

În timpul curățeniei generale, mulți descoperă cât de multe cărți interesante au, dar, când observă cu tristețe că sunt vechi, își spun că nu au cum să obțină o sumă prea avantajoasă de bani de pe urma lor. Fie că sunt primite moștenire de la bunici sau cumpărate de la un târg de vechituri, în fiecare bibliotecă se regăsesc fie și câteva apariții editoriale vechi. Din fericire, anticariatele își exprimă mereu intenția de a cumpăra astfel de produse, postând activ diverse anunțuri pe internet prin care vor să își popularizeze serviciul de achiziție.

Cei care se întreabă unde vand carti vechi și cum obțin un venit avantajos, pot lua în considerare Anticariat-Carti.ro. Dispunând de o echipă profesionistă, implicată și bine pregătită de anticari, proprietarii au șansa de a-și elibera spațiul din bibliotecă rapid, cu un minimum de efort, obținând și un profit generos în urma tranzacției.

Ce domenii sunt acceptate în vânzarea cărților către anticariate?

Anticariat-Carti.com acceptă apariții editoriale din toate domeniile de activitate. Cărțile polițiste, romantice, SF, de liceu, cursurile de la facultate, manualele de studiu, enciclopediile, atlasele, dicționarele de limbi străine, albumele de artă – toate genurile și domeniile sunt acceptate. Singura condiție pentru ca procedura de vânzare să decurgă ireproșabil este ca produsele să se afle într-o stare cel puțin acceptabilă. Lipsa paginilor, coperta deteriorată și orice alt factor care îngreunează citirea pot fi motive pentru care anumite cărți să fie respinse.

Cărți vechi din ediții rare, succes garantat

Cine se află în posesia unor cărți vechi, publicate în ediții rare, limitate, se poate bucura de un venit suplimentar generos, pentru că anticarii, de regulă, evaluează astfel de produse la prețuri avantajoase pentru proprietar. Puțini știu ce comori zac pe rafturile propriilor biblioteci, tocmai de aceea pot apela la ajutorul profesioniștilor care au o experiență vastă în descoperirea cărților rare. Atenția la detalii este de-a dreptul importantă pentru stabilirea valorii corecte, care să reflecte adevăratul potențial al produsului.

Plata pe loc, fără amânări

Nimeni nu își dorește să fie amânat, mai ales atunci când vine vorba de încasarea unei sume de bani. Acest lucru nu se întâmplă și în cazul achizitorilor de la Anticariat Carti, care asigură de fiecare dată plata pe loc. Imediat ce colecția de cărți a fost evaluată de experți, aceștia propun un preț. Bineînțeles, există loc și de negociere.

Ulterior, după ce toată lumea este de acord asupra unui preț, anticarii îl achită pe loc, după care preiau produsele. Un alt aspect care trebuie menționat este că tot aceștia se ocupă și de deplasarea către domiciliul vânzătorului, scutindu-l de alte eforturi suplimentare.

Contrar așteptărilor, cărțile vechi din bibliotecă sunt foarte apreciate de anticariate, așa că oricine hotărăște să îți elibereze spațiul din casă și să le vândă, își poate îndrepta atenția către Anticariat-Carti.com. Anticarii cu experiență tratează fiecare produs cu seriozitate, astfel încât prețul pe care urmează să-l achite să fie unul cât mai reprezentativ pentru fiecare apariție editorială în parte.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.