Ai cascat urechea? Acum casca ochii! Vineri, 18 decembrie, in direct la Kanal D, de la 10:30, Orlando si Tibulca trag la sorti castigatorul masinii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2022, 07:55

Daca ne-ai trimis cuvantul-cheie si raspunzi cu “Ascult Radio Impuls!” cand esti sunat, iti dam si noi cheia de la Hyundai I20!

Radio Impuls isi surprinde zi de zi ascultatorii, costruind o adevarata comunitate de fani, prin continutul fresh si optimist al emisiunilor difuzate. Infotainment de calitate, cele mai iubite hituri, glume pe banda rulanta si, nu in ultimul rand, o serie de surprize constand in premii semnificative pentru cei care sunt, zi de zi, pe frecventele radioului preferat, acestea sunt doar cateva dintre ingredientele care fac din Radio Impuls o statie apreciata, cu o crestere continua a numarului de ascultatori, in intreaga tara.

Radio Impuls si-a provocat ascultatorii la joaca si premii importante! Concursul „Casca urechea!” care a inceput din 21 septembrie se apropie cu pasi repezi de final, pe data de 18 decembrie. Astfel, ascultatorii fideli au putut participa la concurs si au putut sa castige cate un premiu saptamanal, o pereche cool de casti, iar in ultima zi de concurs va fi desemnat castigatorul marelui premiu, un Hyundai I20!

Asadar, extragera Marelui Premiu va avea loc pe 18 decembrie 2020, in direct, de la 10.30, la Kanal D, Orlando si Tibulca trag la sorti castigatorul masinii!

La extragere vor participa toate persoanele care, in perioada concursului, au inscris in aplicatie cuvintele cheie corecte, indiferent daca au fost sau nu declarati castigatori ai unui premiu saptamanal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asa ca fii pe faza si vineri, de la 10.30 dimineata, "casca ochii" la Kanal D!

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.