Ai copii? Cumpără cele mai frumoase cadouri pentru ei - trotinete copii

Author: Lavinia Medrea

Cadourile pentru copii nu numai că pot fi incitante și recreative, ci pot contribui și la dezvoltarea lor fizică. Trotineta copii este un cadou ideal pentru un copil, mai ales pentru ziua lui de naștere.

Într-o lume în care copiii petrec din ce în ce mai mult timp pe ecrane, poți oferi trotinete copii drept cadou, pentru a încuraja activitățile în aer liber. O trotinetă pentru copii nu este doar un accesoriu la modă, ci și un instrument important pentru dezvoltarea fizică și socializarea copiilor. Oferindu-le trotinete copiilor, le încurajezi viața activă și pasiunea pentru exerciţii fizice în aer curat. Copiii vor învăța foarte ușor să meargă cu trotineta, și va fi întotdeauna convenabil să o ia cu ei în plimbările prin parc, datorită dimensiunilor mici.

Trotinete copii – Structură și ghidon

Indiferent de modelele de trotinete pe care le preferi pentru copiii tăi, acestea sunt supuse uzurii, ca orice alt echipament sportiv sau de divertisment. Acest lucru nu ar trebui să te descurajeze, deoarece durata de viață a oricărei trotinete copii poate fi prelungită dacă știi cum funcționează și cum să o întreții în mod corespunzător. Indiferent de numărul de roți, materialul caroseriei și mecanismul de pliere, trotinetele pentru copii au mai multe componente. Prima componentă este ghidonul. Ghidonul unei trotinete copii poate fi reglabil pe înălțime sau nereglabil. Evident, este mai practic pentru un copil în creștere să cumperi o trotinetă cu ghidon reglabil.

Trotinete copii – Mânere și punte

Multe trotinete copii sunt echipate cu mânere cu formă anatomică, fiind proiectate ținând cont de anatomia mâinii unui copil. Prin urmare, chiar și în timpul plimbărilor lungi, copilului i se va asigura o prindere confortabilă. În ceea ce privește materialul, cel mai ades vei găsi opțiuni cu mânere de spumă și cauciuc. Spuma este mai moale, dar mai puțin rezistentă la uzură. Cauciucul însă, este considerat de mult timp cel mai bun material pentru mânerele trotinetelor.

Puntea este baza, platforma trotinetei. În funcție de model, punțile sunt fabricate din plastic (compozit) sau metal (oțel, aluminiu). Suprafața punții nu trebuie să alunece, așa că este echipată cu gravură pe suprafață. Cu cât puntea este mai largă, cu atât este mai confortabil pentru un copil să stea pe ea și cu atât trotineta este mai stabilă în timpul mersului.

Trotinete copii - Roți

Roțile trotinetei pentru copii ar trebui să fie mari și moi pentru o plimbare confortabilă și pentru joacă. Pentru copiii de la 1 la 4 ani, acordă atenție modelelor cu trei roți. Sunt mai stabile și mai ușor de controlat. Modelele de trotinete copii cu trei roți au ghidonul înclinat, pentru a merge mai ușor și mai sigur.

Roțile sunt fabricate din plastic, cauciuc sau poliuretan. Roțile din poliuretan durează cel mai mult. În plus, oferă o călătorie confortabilă pe asfalt, pavaj etc. Roțile sunt ușor de înlocuit: principalul lucru este să cunoașteți duritatea și diametrul. De asemenea, ar trebui să acorzi atenție indicatorului de rigiditate a roții. Dacă trotineta va fi folosită numai pe căi și zone asfaltate, atunci o duritate de 75-78 A este suficientă. Roțile mai moi absorb șocul mai bine, dar se uzează mai rapid.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.