Ai fi in stare sa faci ASTA daca ai sti ca slabesti? VIDEO

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 nov 2020, 05:40

Doua femei au incercat miraculosul plasture cusut pe limba in speranta ca vor slabi.

In ciuda durerii si a discomfortului, femeile au fost multumite de rezultate pierzand cateva zeci de kilograme bune in doar o luna.
Aceasta metoda a fost lansata in 2009 de catre un chirurg plastician, Nikolas Chugay. Plasturele se coase de limba si toata procedura costa 2 000 de dolari si dureaza doar zece minute.

Cusaturile fac ca cel care consuma mancare solida sa il doara atat de mult cand inghite incat trebuie sa inghita doar 800 de calorii pe zi, insemnand doar lichide.

Aceasta este dieta dezvoltata de doctorul chirurg.

Toata aceasta corvoada dureaza pana cand plasturele se desprinde, insa pana atunci cel care il poarta nu poate consuma decat lichide. Una din femeile care au purtat asa ceva a marturisit ca atunci cand a vrut sa manance ceva solid a avut parte de o durere groaznica. Dieta nu a fost inca aprobata de catre Academia Americana de Chirurgie Estetica din lipsa de date.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”