„Ai fost mult mai bărbat decât mine”. Laurențiu va fi pedepsit pentru ieșirea pe care a avut-o față de Ionuț! Nu ratați un nou episod incendiar din „Casa iubirii” de joi, 16 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 nov 2023, 19:00

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu va avea de ispășit o pedeapsă după ieșirea pe care a avut-o față de Ionuț.

În ediția de mâine a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu va fi pedepsit după ieșirea pe care a avut-o față de Ionuț.

Laurențiu va fi pedepsit pentru ieșirea pe care a avut-o față de Ionuț

În episodul de mâine, Laurențiu va fi trimis singur în camera roșie, acolo unde îi va cere scuze lui Ionuț pe cameră.

„Ionuț, îmi cer scuze, ai fost mult mai bărbat decât mine, mult mai puternic și mai cu capul pe umeri”, va spune Laurențiu.

Citește și: Ies la iveală detalii uluitoare în Casa iubirii! Antoni s-ar fi sărutat cu o fostă concurentă în club! „Asta s-a întâmplat acum o lună!” Aflați cum a reacționat Vlada

În timp ce Laurențiu va fi plecat în camera roșie, Bianca va simți nevoia să declare în fața tuturor că își respectă partenerul și că nu-l consideră cățelușul ei, așa cum

cred unii.

„Sigur am nevoie lângă mine de o persoană exact ca tine, mi-a plăcut cum ai tratat situația, sunt mândră de tine, ești un bărbat adevărat!”, va spune Bianca.

Radu va încerca să-i pună o întrebare Biancăi, dar nu îi va permite.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Vreau să știi că îmi place enorm comportamentul tău, pentru mine în niciun caz nu ești cățelul meu, pămpălău sau cum te-au mai numit. Pentru mine ești cu adevărat un bărbat care știe să respecte o femeie și, pentru asta, o să ai mereu respectul meu”, va mai spune Bianca.

Citește și: „Dacă-i dau un pumn în gură își înghite limba!”. Laurențiu s-a înfuriat teribil în „Casa iubirii”! Concurentul a fost ținut de băieți ca să nu-l bată pe Ionuț din cauza unei discuții deschise de Bianca

Laurențiu va trebui să recunoască ce sentimente are pentru Bianca

În timp ce se afla în camera roșie și se va întreba ce vorbesc concurenții în absența lui, Laurențiu va declara că Bianca întotdeauna se schimbă ca vremea în declarații.

„Lăsați, mă, că știe fata asta să dea o nuanță lucrurilor. Vezi, doamne, ieri îmi dădea să beau din cafeaua ei, astăzi îi e frică de mine, nu e așa”, va spune Laurențiu, în camera roșie. 

„Bianca, e un pic exagerat să spui că ți-ar fi frică să stai într-o încăpere cu el”, va spune Cosmin.

Între timp, Laurențiu va primi un plic care-i va indica faptul că va avea cinci minute la dispoziție să explice cum au evoluat sentimentele lui pentru Bianca.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 16 septembrie 2023, într-un nou episod incendiar din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?