Ai idee la ce sistem performant de paza a apelat o banca de credit? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 21:55

In vreme de criza, o banca din Galati a apelat la cativa agenti vrednici de paza care asigura protectia obiectivului fara sa ceara nimic in schimb.

Ati ghicit despre ce e vorba? Sase caini pazesc banca non-stop. Chiar daca nu sunt agresivi, agentii de paza cu nasul umed ii tin departe pe unii clienti. Paznicii care supravegheaza banca non-stop sunt foarte credinciosi. Nu cer salariu si nici spor de periculozitate. Din cand, in cand primesc o bucata de cabanos de la vreun trecator cu suflet mare. In rest sunt numai ochi si urechi la tot ce misca in zona.
Desi angajatii bancii nu ii hranesc si nici nu au alta metoda pentru a-i face sa pazeasca agentia, cainii pazesc credinciosi unitatea. In aceste conditii sa nu ne mai miram ca in Galati au avut loc cele mai putine spargeri la banci. Cu asa agenti de paza orice hot se da trei pasi inapoi!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.