''Ai încălcat regulamentul'' Andreea Mantea, anunț șocant pentru concurenții din ''Casa iubirii''. Ce urmează să se întâmple cu Lorena, duminică, 5 noiembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 05 nov 2023, 09:30

Andreea Mantea

Andreea Mantea anunță că s-a luat o decizie în privința Lorenei, după ce a încălcat regulamentul de mai multe ori. Iată ce se va întâmpla cu tânăra concurentă.

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” va avea loc duminică, 5 noiembrie, la Kanal D. Andreea Mantea va dezvălui ce se va întâmpla cu Lorena.

Citește și: Catinca nu se lasă afectată de părerile concurenților din „Casa iubirii”! Tânăra este hotărâtă să lupte pentru inima lui Robert

Ce urmează să se întâmple cu Lorena, după ce a încălcat regulamentul de mai multe ori

Săptămâna este pe cale să se încheie, însă atmosfera rămâne agitată în “Casa iubirii”, deoarece lucrurile nu par să se liniștească.â

Fiecare Gala a emisiunii Casa iubirii este marcată de multe tensiuni, emoții și chiar regrete. Astfel, lucrurile încep să scape de sub control în Gala de mâine, iar unii concurenți vor fi puși la punct.

Lorena a devenit una dintre cele mai controversate concurente din ”Casa Iubirii”.

Tânăra a fost de multe ori în centrul multor certuri, iar acum, concurenta va suporta consecințele alegerilor ei. 

Andreea Mantea nu înțelege ce se întâmplă cu Lorena și care este motivul pentru care i-a anumite decizii, care o fac să încalce regulamentul emisiunii. 

Andreea Mantea:'' De ce ai făcut asta, din nou, aseară? De ce?''

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Lorena:'' Așa am simțit atunci să fac.''

Andreea Mantea:  ''Dar tu așa ai simțit și când ai încălcat regulamentul, de trei, patru ori până acum. De ce?''

Citește și: „Pe ea a plăcut-o tot timpul mai mult, eu sufeream și voiam să mă împac cu el!”. Mihaela a cedat și a izbucnit în lacrimi amare! Tânăra nu și-a mai putut stăpâni emoțiile după ce a văzut ce se întâmplă între Robert și Catinca

În ediția de duminică, 5 noiembrie, prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, o anunță pe Lorena că s-a luat o decizie în privința ei. Aflându-se pe marginea prăpastiei, neștiind dacă parcursul său în competiția matrimonială va continua sau dacă se va opri, concurenta va rămâne fără cuvinte când află ce urmează să se întâmple.

Moderatoarea emisiunii „Casa Iubirii” o anunță pe Lorena că va fi prima concurentă propusă spre eliminare, din cauza faptului că a încălcat regulamentul competiției matrimoniale, pe care îl știa încă de când a fost selectată pentru a veni în emisiune în căutarea jumătății.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.