Ai incercat alivencile dulci-sarate, tocineii cu smantana sau coltunasii cu prune uscate? Uite cum se prepara delicioasele bucate bucovinene!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 sep 2020, 06:55

Echipa "Asta-i Romania" a ajuns in Bucovina pentru a descoperi bucataria aparte a zonei.

Nu numai graiul le e dulce bucovinenilor, ci si bucatele lor sunt pe masura, iar George Mihai pare ca s-a indragostit iremediabil de alivencile dulci-sarate, tocineii cu smantana sau coltunasii cu prune uscate. Sunt numai trei dintre deserturile autentice, traditionale, care lasa gura apa oricarui mesean.

La Tara-n Bucate, mergem pana la Gura Humorului, sa va aratam cum se fac toate:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”