Ai iPhone sau iPad? Pregateste-te pentru schimbare! Vezi ce noutati aduce iOS 7 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 18:05

Apple a prezentat, la conferinta WWDC 2013 (Apple's Worldwide Developer), noua generatie a sistemului de operare pentru iPhone, iOS 7, pe care directorul general al companiei, Tim Cook, a caracterizat-o drept "cea mai mare schimbare pentru iOS de la introducerea iPhone-ului".

Noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad aduce schimbari si la nivelul infatisarii, oferind un design mai simplist si cu mai multe culori.
 

Noutatile aduse de iOS 7:

 

Control Center

 

Control Center este o functie noua pentru iOS. Este o zona ce poate fi activata in cadrul oricarei aplicatii care presupune control asupra Wi-Fi, a luminozitatii si a altor setari frecvent accesate.

 

Din Control Center se va putea accesa lanterna, porni un cantec, activa AirPlay si altele.

 

Multitasking

 

iOs 7 va aduce un sistem mai bun de realizare a mai multor sarcini simultan si o mai buna procesare in background pentru toate aplicatiile. Va monitoriza aplicatiile folosite frecvent pentru a determina care dintre acestea au nevoie de imbunatatirea sistemului multitasking.

 

Safari

 

Browserul Safari pentru iOS 7 are un nou design, mai asemanator cu Chrome pe IOS, incluzand si vizualizarea in taburi. Aduce si iCloud Keychain pentru administrarea parolelor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Meniul de cautare unificat, care a fost retras incepand cu iOS 3.0,

a revenit. O alta functie nou introdusa a iPhone este posibilitatea de a ordona si elimina taburi printr-un ”swipe”.

 

AirDrop

 

Functia AirDrop, specifica OS X (sistemul de operare pentru computere si laptopuri Mac), va ajunge si la iOS: AirDrop le va permite utilizatorilor sa partajeze fotografii sau fisiere cu alti utilizatori iOS din preajma.

 

AirDrop va functiona doar pe dispozitive iOS cu cele mai nou dotari in materie de wireless: iPhone 5, iPad de a patra generatie, iPad mini si cel mai recent iPod

touch.

 

Camera foto

 

Aplicatiile de camera si fotografii au trecut printr-o revizuire majora. Cu iOS 7 va fi mai usor sa administrezi un numar mare de fotografii, iar utilizatorii vor putea imparti fotografii prin Shared Photostreams- asemenea unor albume in grup- in cadrul carora alti utilizatori pot publica si partaja fotografii.

 

Siri, softul specific iPhone care permite recunoasterea comenzilor vocale, are un nou aspect si o noua voce in iOS 7.

Aplicatia foloseste acum informatii extrase din Twitter, Wikipedia si Bing.

 

Sursa: Mediafax.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.