„Ai lăsat în urmă o durere nesfârșită”. Cine este Casandra, fata de 16 ani care a murit în urma accidentului din Tulcea. Șoferul și celălalt pasager au murit

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 ian 2023, 11:00

Casandra urma să își aniverseze ziua de naștere peste doar câteva săptămâni

Sursa: facebook, isu delta

Casandra, o fată de doar 16 ani, se numără printre victimele accidentului din Tulcea. Mașina în care aceasta se afla a fost găsită pe câmp, iar familia se pregătește de înmormântare.

UPDATE 

Șoferul mașinii, în vârstă de doar 21 de ani, a murit și el. Acesta ajunsese în comă la spital, dar, după ore de chin și de eforturi depuse de către cadrele medicale, acesta s-a stins din viață. Conform informațiilor din anchetă, acesta ar fi condus cu viteză și nici nu ar fi fost atent la drum.

Știre Inițială

Casandra și alte două persoane se aflau în mașina care a fost implicată în tragicul accident din Tulcea.

La doar 16 ani, adolescenta a murit și a lăsat durere în sufletele persoanelor care au cunoscut-o.

Cine este Casandra, fata care a murit în accidentul din Tulcea

Accidentul s-a produs ieri, 26 ianuarie, după amiază, pe drumul european E87, între localitățile Badabag și Două Cantoane, în jurul orei 16:00. Două persoane au murit, iar cealaltă se află în stare gravă, la spital.

Casandra, în vârstă de 16 ani și un alt băiat, cu un an mai mic, au decedat. Șoferul avea 21 de ani și a fost transportat, de urgență, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în comă, a transmis ISU Tulcea.

Casandra urma să își aniverseze ziua de naștere peste doar câteva săptămâni. Aceasta locuia în localitatea Camena, împreună cu părinții și cu sora ei.

Acum, cei apropiați se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Citește și: Un băiat din Bangladesh, care se juca de-a v-ați ascunselea, a fost găsit într-un container, la 3.000 de km distanță, după aproximativ o săptămână pe mare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ancheta continuă, iar polițiștii din Tulcea încearcă să stabilească modul în care s-a produs tragedia. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina în care se aflau s-a rupt în bucăți și a ajuns pe câmp.

Cauzele producerii tragediei din Tulcea

Conform unor surse din poliție, cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza faptului că șoferul nu era atent la drum, deoarece făcea și alte lucruri atunci.

În tot acest timp, era angajat într-o depășire, iar viteza cu care conducea era prea mare.

Șoferul în vârstă de doar 21 de ani a pierdut controlul autoturismului, a intrat în derapaj, partea din spate a mașinii a lovit un copac, mașina s-a rostogolit de mai multe ori și s-a oprit abia la zeci de metri, pe câmp, în bucăți.

Cadrele medicale de pe ambulanțele sosite la fața locului, din păcate, nu au mai putut face absolut nimic pentru două dintre victime și au fost nevoite să declare decesul, dar și să

transporte șoferul la spital.

Pentru ca victimele să fie scoase din mașină, a fost nevoie ca, la fața locului, să se deplaseze un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Badabag.

Citește și: Cine este românul care a fost izbit din plin de o mașină pe marginea unei autostrăzi din Italia. Bărbatul se întorcea de la o ieșire cu prietenii

Aceasta a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, împreună cu patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, potrivit dobrogeanews.ro.

 

Taguri: