„Ai lăsat în urma ta multă durere!”. Povestea tragică a tânărului care și-a pierdut viața la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani. Alex a intrat cu mașina într-un copac pe DN 67

Autor: Diana Bostan

Alexandru Popa și-a pierdut viața într-un teribil accident.

Sursa: Facebook: Alexandru Popa

Un tânăr de doar 20 de ani și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac pe DN 67, în localitatea Poienari, din comuna Bumbești Pițic.

Alexandru Popa, care își sărbătorise recent ziua de naștere în luna august, nu a avut nicio șansă de supraviețuire, impactul devastator distrugând complet partea frontală a autoturismului.

Citește și: Un tânăr de 19 ani a murit într-un cumplit accident în Teleorman, după ce mașina în care se afla a fost zdrobită de un camion

Tânărul a intrat cu mașina într-un copac pe DN 67

Accidentul s-a produs în noaptea de 14 spre 15 septembrie, atunci când tânărul a pierdut controlul mașinii în timp ce circula din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea. Potrivit Cancan, polițiștii și echipajele de ambulanță au fost alertate imediat de un participant la trafic care a observat vehiculul avariat pe marginea drumului, însă din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citește și: Momentul în care un polițist lovește în plin o femeie pe o trecere de pietoni din București. Bărbatul se afla în misiune

Potrivit autorităților, Alexandru Popa, din orașul Novaci, ar fi pierdut controlul volanului, moment în care s-a izbit violent de un copac. În ciuda eforturilor depuse de medici, Alexandru a pierdut lupta cu viața.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Alexandru era pasionat de mașini, dovadă stând și fotografiile postate pe Facebook. Tânărul avea drept fotografie de copertă un camion. Alexandru era înconjurat de prieteni, fiind descris de aceștia drept o persoană blândă.

Familia și apropiații sunt în stare de șoc

Familia și prietenii lui Alexandru sunt devastați de această pierdere neașteptată și tragică. Toți cei care l-au cunoscut își exprimă durerea profundă pentru dispariția unui tânăr plin de viață, cu un viitor promițător.

Citește și: Mishu a murit la doar 34 de ani, într-un cumplit accident pe autostrada A3. În urmă cu un an, acesta a mai avut un accident și a ajuns în comă la spital

„Vestea că Alexandru a plecat brusc și definitiv din viața noastră, lăsând în urmă numai tristețe și durere, ne-a șocat. Cuvintele sunt de prisos.

Condoleanțe și multă putere părinților! Drum lin spre îngeri, nășicule! Nu te vom uita niciodată!”, a scris un apropiat pe pagina de Facebook.

„Drum lin, Alex! Ai lăsat în urma ta multă durere în sufletele tuturor! Sincere condoleanțe familiei!”, este un alt mesaj postat în mediul online.

Sursa foto: Alexandru Popa