Ai mare grija! Si tu porti blugi stramti? E cutremurator ce a patit o femeie din cauza lor! Medicii sunt socati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 18:40

Medicii unui spital din Marea Britanie au avut un soc in momentul in care s-au confruntat cu un caz iesit din comun.

Poate parea incredibil, insa ei au fost nevoiti sa trateze o femeie care a ramas paralizata de la solduri in jos timp de 4 zile din cauza blugilor prea stramti pe care ii purta.

Pacienta, in varsta de 35 de ani, povesteste ca initial a simtit ca labele picioarelor i-au amortit foarte tare in timp ce se plimba pe strada. Ulterior actiunea de a merge a devenit atat de greu de realizat incat pur si simplu s-a prabusit la pamant.



A stat acolo timp de 4 ore, timp in care picioarele ei au continuat sa se umfle. In cele din urma a fost gasita de un trecator care i-a acordat primul ajutor si a dus-o de urgenta la spital.

Medicii spun ca, din cauza blugilor prea stramti pe care ii purta, picioarele ei nu au mai fost alimentate corect cu sange. Membrele au inceput sa i se umfle foarte tare, iar presiunea exercitata de obiectul vestimentar i-a distrus vasele de sange si nervii.


Efectele au fost atat de grave incat femeia nu si-a mai putut misca picioarele timp de 4 zile. Din fericire si-a revenit complet iar acum este in afara oricarui pericol.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.