Ai nevoie de o usa de intrare noua? Află cum să o alegi!

Author: Oana Picerea

Îți amenajezi sau reamenajezi locuința și vrei să începi prin a investi într-o ușă de acces nouă, care să îți ofere nivelul de siguranță de care ai nevoie?

Atunci este bine să știi care sunt principalele detalii tehnice, pe care să le iei în considerare înainte de a alege cea mai buna usa de intrare. Aceasta reprezintă eticheta căminului tău, dar și elementul care îți poate aduce mai multă siguranță pe termen lung.

Usa de intrare – din ce material poate fi realizată?

Un prim aspect, care poate face diferența atunci când cauți o ușă de acces este referitor la materialul din care aceasta este realizată. În acest sens, ai la dispoziție următoarele variante:

  • uși din lemn – extrem de eficiente și aspectuoase, aceste modele te aduc întotdeauna mai aproape de natură. Nu trebuie să-ți faci griji în privința siguranței, întrucât cele mai bune uși de pe piață sunt triplu stratificate. În același timp, ai la dispoziție o multudine de modele din care să alegi, în funcție de modul în care ți-ai amenajat propria casă;
  • uși din PVC – sunt extrem de căutate în prezent, iar majoritatea modelelor combină interesant PVC-ul cu sticla de termopan. Astfel, poți investi într-o ușă care îți oferă atât siguranță, cât și posibilitatea de a te bucura de mai multă lumină în propria locuință;
  • uși metalice – sunt, fără îndoială, cele mai sigure uși de pe piață. Aceste modele nu se deformează și nu se deteriorează, iar zgărieturile pot fi reparate fără probleme. Poți alege inclusiv un sistem pe bază de mai multe încuietori, dacă vrei să te simți confortabil și în siguranță în casă.

Eficiență termică

Nu uita să verifici și nivelul de eficiență termică atunci când cauți o ușă de acces potrivită pentru căminul tău. Mai exact, ușa trebuie să aibă capacitatea de a reflecta razele puternice ale soarelui, dar și de a păstra căldura în interior, fără a avea pierderi în sezonul rece. Citește cu atenție descrierea ușii dorite, înainte a a o alege, pentru a-ți da seama care este cea mai potrivită pentru tine.

Izolație fonică

Un alt aspect important, de care nu trebuie să uiți când cauți să faci o investiție este acela că ușa de acces trebuie să izoleze fonic foarte bine. Mai exact, ușa de acces trebuie să te protejeze de zgomotele din exterior, atunci când ele sunt foarte puternice.

Securitate

Din punct de vedere al securității, ușa de acces trebuie să fie una eficientă. De preferat este să optezi pentru un model care să aibă cel puțin 2 opțiuni diferite de blocare. Mânerele trebuie să fie, de asemenea, de calitate, pentru a nu putea fi accesate cu usurință din exterior. În același timp, rama este și ea esențială: întreg sistemul nu trebuie să fie ridicat cu ușurință.

Design

Din punct de vedere al design-ului, rămâne la alegerea ta dacă te orientezi către o ușă simplă ca acces ori către un model mai deosebit. Poți alege dintr-o varietate de culori, dar și design-uri interesante. Ai grijă, însă, ca ușa de acces să se potrivească de minune cu decorativa din exterior, dar și cu tipurile de ferestre pentru care ai optat, astfel încât să obții o imagine de ansamblu deosebită.

SoralTechnik.ro îți propune doar obiecte de calitate, rezistente și aspectuoase. Online găsești cea mai bună copertina retractabila, dar și uși de acces, precum și alte obiecte, care îți asigură durabilitate. Atunci când ești sigur, îți poți plasa comanda online, urmând ca apoi să o primești într-un timp foarte scurt direct la tine acasă.

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 031 430 40 33

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.