Ai o afacere in domeniul agriculturii? Iata cum o poti dezvolta in urmatoarele luni!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 nov 2018, 13:03

Antreprenorii si fermierii locali au nevoie de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor din domeniul agriculturii.

Acest sector este unul cu un potential imens in tara noastra. Cu toate acestea, nu sunt multi cei care reusesc sa puna bazele unor afaceri de succes in acest domeniu. De cele mai multe ori, acest lucru se intampla datorita lipsei de resurse financiare necesare. 

Principala provocare a antreprenorilor din sectorul agriculturii

Nu este neaparat greu sa deschizi o astfel de afacere si sa o mentii la un anumit nivel. Adevarata provocare insa incepe in momentul in care vrei sa o extinzi. Atunci cand antreprenorii vor să dezvolte afacerea pe care o au in domeniul agriculturii, au nevoie de fonduri pentru a investi in echipamente de lucru mai performante. In plus, acestia vor avea nevoie si de capital de lucru. 

Cum puteti proceda atunci cand nu detineti resursele financiare necesare pentru realizarea acestor investitii? Din fericire, acum exista solutii eficiente pe care le puteti considera. Toate investitiile necesare dezvoltarii afacerii voastre pot fi acoperite cu ajutorul unui credit nebancar. Avantajele oferite de cele mai bune credite agricole de la Mikro Kapital sau alte institutii de renume sunt numeroase. Mai mult decat atat, conditiile pentru acordarea acestor credite nu sunt deloc greu de indeplinit.

Iata ce trebuie sa stiti despre cele mai eficiente credite agricole!

Ce avantaje oferă aceste credite?

Atunci cand te gandesti daca este bine sa faci un credit menit sa sustina dezvoltarea afacerii tale, iei in considerare diversi factori. Acest lucru este normal, intrucat aceste credite nebancare reprezinta investitii importante pentru viitor. 

Iata care sunt avantajele pe care le ofera creditele agricole de la Mikro Kapital:

Sumele pe care le puteti obtine pentru creditarea afacerii voastre din domeniul agriculturii sunt cuprinse intre 2.000 si 700.000 lei.

Dosarul de creditare este aprobat rapid (in 48 ore pentru valori mai mici de 45.000 lei).

Veti beneficia de un grafic flexibil de rambursare.

Nu este necesara plata unui avans in cazul acestor credite, pentru ca voi sa investiti resursele financiare pe care le aveti la indemana in afacerea voastra.

Creditele agricole sunt destinate atat capitalului de lucru cat si investitiilor in utilaje, terenuri, animale si spatii de depozitare.

Beneficiile creditelor nebancare

Creditele nebancare, categorie din care fac parte si cele agricole oferite de Mikro Kapital, au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca acestea sunt mai usor de obtinut, in comparatie cu cele bancare. In plus, institutiile care ofera aceste credite adopta o atitudine receptiva fata de clientii lor, punand la dispozitie diverse optiuni, conform nevoilor si preferintelor acestora.

Iata si alte beneficii importante ale creditelor nebancare destinate afacerilor din agricultura si alte domenii:

Reprezentantii institutiilor nebancare solicita doar actele absolut necesare pentru obtinerea creditului. Astfel, nu veti fi nevoiti sa irositi timp pretios pentru intocmirea dosarului de creditare.

Creditele nebancare pot fi garantate atat cu bunurile personale cat si cu imobilele pe care le detineti.

Termenul de returnare a creditelor difera in functie de suma solicitata (intre 5 -10 ani). 

Optiunile de stabilire a graficului de rambursare sunt flexibile, acoperind o gama diversa de nevoi individuale.

Domeniul agriculturii a fost mereu unul cu un potential considerabil in tara noastra. In trecut, nu existau numeroase optiuni de creditare disponibile pentru antreprenorii din acest domeniu. Acum insa, puteti dezvolta afacerea pe care o aveti in acest sector, cu ajutorul creditelor nebancare destinate agriculturii. Acestea sunt usor de obtinut, acopera o gama completa de investitii specifice domeniului si permit dezvoltarea rapida a afacerii voastre. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.