Ai ochelari Ray-Ban? Asa iti dai seama daca sunt contrafacuti sau nu! 3 SEMNE la care trebuie sa fii atent

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 04:20

Ochelarii Ray-Ban sunt foarte populari in randul tinerilor datorita design-ului ramelor si a statutului pe care ti-l confera.

Stiati insa ca foarte multe dintre perechile comercializate in Romania sunt false, contrafacute? Exista niste semne cu ajutorul carora iti poti da seama daca ai un produs original sau nu.

Iata la ce trebuie sa fii atent:

1. Tocul- trebuie sa fie facut dintr-un tip de piele ale carei striatii se simt la atingere. Un produs original are inscriptionat logo-ul Ray-Ban cu auriu in stanga; acelasi logo este stantat pe capsa neagra de deschidere.

Fiti atenti si la duritatea materialului: partea din fata ar trebui sa fie rigida, iar cea din spate moale. Interiorul ar trebui sa fie facut din velur negru.

2. Lentilele. Intotdeauna lentila stanga de pe ochelarii originali are stantat logo-ul cu un material care nu poate fi inlaturat. Lentila dreapta are acelasi logo stantat cu laser pe interior.

3. Bratele. Ochelarii originali au pe bratul stang un numar de serie care incepe cu initialele RB.

Tot pe bratul stang sunt trecute urmatoarele informatii: culoarea lentilelor, nivelul de protectie, diametrul lentilei si distanta dintre piciorusele pentru nas.

Pe bratul drept sunt trecute numele modelului, o litera care indica fabrica unde au fost produsi si mai multe insemne ale standardelor UE.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.