Ai parte de o zi toridă? Joacă-te cu apă și răcorește-te!

Author: Diana Tilă

În timpul verii, jucăria preferată a copiilor de toate vârstele este deseori pistolul cu apă. Adulții îi adoră la fel de mult. Și nu doar pentru că, cu un astfel de dispozitiv minunat, poți crea numeroasele jocuri amuzante în aer liber. Dar și pentru că te răcorește în zilele toride de vară! Astfel, o soluție excelentă este să cumperi o pușcă cu apă.

De ce sunt atât de populare pistoalele cu apă atât pentru adulți, cât și copii?

Vara este momentul perfect pentru a explora, iar nimic nu este mai distractiv decât să petreci timpul în aer liber. Jocul cu apa dezvoltă:

Echilibru și forță

Deși poate părea că doar te joci cu apa, această activitate îți poate îmbunătăți echilibrul și forța. Jocul cu apa este o ocupație solicitantă și distractivă. Este nevoie de mai multă forță musculară pentru a susține și mișca pușca de apă pentru un joc complex;

Coordonare

Jocul cu pistoalele de apă dezvoltă mușchii și abilitățile motorii și ajută la îmbunătățirea coordonării. Mișcările de împușcare implică toți mușchii și te pot ajuta să coordonezi mai bine ambele părți ale corpului. Astfel, jocul cu apa dezvoltă și coordonarea;

Abilități sociale și de comunicare

Jocul cu apa permite copiilor și maturilor să exploreze și să interacționeze între ei. Noile experiențe și descoperirea lucrurilor noi în spații comune oferă o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea socială. Pe măsură ce toți se joacă, colaborează, se grupează, acționează și creează planuri de acțiune, zilele călduroase trec mai ușor.

Ce model să alegi?

Alegerea armelor de jucărie care trag cu apă este uriașă. Acum poți găsi sub denumirea de pistoale cu apă jucării de diverse forme, dimensiuni și tipuri de construcție. Pistolul cu apă este o jucărie captivantă și sigură. La rândul său, apa este o resursă accesibilă, iar chiar și un jet foarte puternic nu va cauza răni sau leziuni.

În prezent, vei găsi diverse tipuri de pistoale cu apă, dintre care:

Arme cu apă cu pompă electrică

Datorită dispozitivelor suplimentare precum bateriile, electromotorul și pompa, poți obține un jet puternic și consistent;

Pistoale simple din plastic

Acestea funcționează fără dispozitive suplimentare, având avantajul de a fi ușor de utilizat și având un preț redus;

Pistoale cu rucsacuri și sticle pentru apă

Datorită acestui design, copilul nu trebuie să alerge constant pentru a reumple arma cu apă;

Blastere

Acestea sunt pistoale de dimensiuni mari. O astfel de jucărie este perfectă pentru cei cu vârsta de peste 14 ani.

Printre cele mai apreciate pistoale de acest fel sunt Spyra, care trag cu "gloanțe" de apă și au 3 moduri de joc, reîncărcare automată, precum și sunt complet electrice. Poți să-ți îndrepți atenția spre pușca cu apă electrică SpyraThree care se reîncarcă și se presurizează singură în doar câteva secunde. Această pușcă lovește ținte de până la 10 metri distanță cu o precizie maximă, iar cu modul PowerShot of the League – până la 15 m! Dacă îți dorești o pușcă cu apă puternică, echipată cu încărcare automată și afisaj electronic, o găsești pe infinity.ro! Pentru un nivel superior de joacă cu apa, acest model este perfect pentru tine și prietenii tăi.

 

Astfel, un pistol cu apă este un accesoriu excelent pentru vară, deoarece poate aduce multe emoții pozitive. Înainte de a începe jocul, asigură-te că discuți cu participanții regulile de siguranță. Acum poți porni încrezător în întâmpinarea aventurilor, cu un pistol cu apă în mână și buna dispoziție!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.