Ai planuri pentru weekend? Uite cum va fi vremea sambata si duminica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:35

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica.

VINERI

Vineri, in vestul, centrul si nordul ţarii vor fi innorari si temporar va ploua. Vor fi averse. Cantitaţile de apa vor depasi izolat, 30 l/mp. in restul teritoriului, la inceputul zilei cerul este variabil, insa se va innora treptat. Ploile se vor semnala pe arii relativ extinse seara si noaptea. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in a doua parte a zilei. in zona montana, vantul, la rafala, va atinge 70 km/h.

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat in mod normal la aceasta data in regiunile extracarpatice si apropiate de normalul perioadei in rest. Maximele se vor situa intre 14 grade in Maramures si 25 de grade in sudul Munteniei si partea continetala a Dobrogei, scrie DcNews..

In Bucuresti, vremea se va menţine mai calda decat in mod normal in cea de a doua decada a lunii octombrie.
Cerul se va innora treptat, iar seara si noaptea va ploua. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in a doua parte a zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade.

Sambata

Valorile termice vor marca o scadere faţa de ziua precedenta in toate regiunile. Vremea devine usor mai rece decat in mod normal la aceasta data in nord-est.
Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in jumatatea nordica a Moldovei si 21...22 de grade in Oltenia si sud-vestul Munteniei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei in jumatatea estica a ţarii si in zona de munte, unde local va ploua. Pe crestele montane, trecator, precipitaţiile pot fi si sub forma de lapoviţa si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in estul teritoriului si in extremitatea de sud-vest, unde viteza la rafala va depasi 55 km/h, iar in zona montana inalta va sufla tare, cu peste 70 km/h.


in Bucuresti, valorile termice vor marca o scadere faţa de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei, cand trecator va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade.

DUMINICA

Vremea va fi predominant frumoasa, dar usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in regiunile estice si sud-estice.
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 in estul ţarii si 20 de grade in vestul ţarii.

In Bucuresti, vremea va fi predominat frumoasa duminica, dar usor mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 15-16 grade.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.