„Ai plecat definitiv într-un loc fără de întoarcere”. Alina, femeia care și-a pierdut logodnicul și copilul în Mureș, își strigă durerea. Mesajul cutremurător postat de aceasta

Author: Andreea Buinoschi

În doar o săptămână, Alina a fost nevoită să pregătească două înmormântări

Sursa: Facebook

La mai bine de o săptămână de când o barcă ce transporta 12 persoane s-a răsturnat în Mureș, Alina, femeie din Arad care și-a pierdut atât viitorul soț, cât și unul dintre copii, își strigă durerea. Aceasta nu poate accepta pierderea, mai ales că urma să facă nunta în luna iunie.

Alina Luca urma să se căsătorească luna viitoare, în iunie, cu cel care i-a dăruit un copil, dar, în schimb, a pregătit două înmormântări, după ce râul Mureș i-a furat două dintre cele mai importante persoane.

Două dintre persoanele înecate în râul Mureș, îngropate la câteva zile distanță

În doar o săptămână, Alina a fost nevoită să pregătească două înmormântări.

Prima persoană îngropată a fost fiul ei, urmând ca, la doar câteva zile distanță, să fie înmormântat și logodnicul său.

Cei doi urmau să se căsătorească în luna iunie. Aceștia formau, deja, o familie, având un copil împreună și unul dintr-o altă relație de-a Alinei. După cinci zile de căutări, trupul neînsuflețit al bărbatului de doar 29 de ani a fost scos la suprafață.

Nicolas, fiul vitreg al acestuia, în vârstă de trei ani, a fost scos din Mureș duminică seara, 7 mai.

Alina se afla și ea în barca răsturnată, dar a reușit să scape cu viață.

Citește și: „Ați fost și încă sunteți viața mea! Dumnezeu să vă aibă în brațele lui!”. Cine este Eduard, bărbatul care a pierit înecat în Mureș, împreună cu fiul lui

Ieri, 9 mai, Alina a postat un nou mesaj pe contul ei de Facebook, dedicat partenerului său, în dreptul unei fotografii cu acesta și cu fiul vitreg al bărbatului.

„Aş vrea să-ţi aud glasul, să-ţi văd chipul şi să-ţi simt mirosul, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici. Şi nu te-ai dus undeva, nu eşti în vizită la un prieten, nu eşti în concediu sau la cumpărături. Ai plecat definitiv într-un loc fără de întoarcere, iar eu am rămas tânjind după tine. Şi nu pot decât să plâng, iar toate lacrimile din lume nu vă pot aduce înapoi”, a postat aceasta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum s-a răsturnat barca în râul Mureș

Tragedia ar fi putut fi foarte ușor evitată, dacă se respectau unele reguli. Într-o barcă de doar patru persoane, s-au urcat 12, iar ambarcațiunea s-a răsturnat la doar câțiva metri distanță de mal. Niciuna dintre persoanele din barcă nu purta vestă de salvare.

Mai mult decât atât, barcagiul se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu avea dreptul de a conduce barca. Mai multe persoane au fost salvate cu ajutorul oamenilor aflați în apropiere, care le auziseră strigătele.

Citește și: A fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce barca în care se afla s-a răsturnat în Mureș. Doi copii încă sunt căutați

Aria de căutare a fost extinsă până în Ungaria, autoritățile din ambele țări făcând echipă, pentru a găsi toate trupurile neînsuflețite. În prezent, mai este căutat trupul unui copil, iar familia speră să fie găsit, pentru a-l putea înmormânta cum se cuvine. Barcagiul, care nu avea nici permis și nici nu avea barca înmatriculată, este cercetat în libertate.

 

 

 

Taguri: