Ai probleme cu tenul? Thea Haimovitz iti recomanda o masca pentru acnee si puncte negre VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 14:05

Thea Haimovitz a prezentat astazi o masca bazata pe lapte de capra, foarte eficienta in lupta impotriva acneei si a punctelor negre.

Laptele de capra este plin de antioxidanti, deci este anticancerigen atunci cand il bem. Proprietatile lui de hidratare si antioxidantii, in combinatie cu alte ingrediente speciale, tin pielea tanara si ii vindeca imperfectiunile.

Pentru masca de astazi Thea a folosit lapte de capra, miere si scortisoara.

Pielea iubeste atat de mult mierea incat, daca este aplicata pe zonele cu celulita, aceasta dispare. Scortisoara este un puternic antimicrobian.


Mierea se pune intr-un bol. Peste ea se toarna laptele de capra si se amesteca pana cand se obtine un continut omogen. La sfarsit se toarna scortisoara.

Fiind lichida, poate fi aplicata pe fata, ca masca hidratanta, sau se poate face masaj cu ea. Este o masca buna pentru tenul acneic, insa este potrivita pentru orice tip de ten daca dupa aceea mai aplicam inca o masca hidratanta sau o masca de nutritie.


 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.