Ai purta asa ceva? Uite cei mai ciudati pantofi din acest sezon! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 08:55

Ce fashionista nu adora pantofii! Iata o compilatie a celor mai ciudati pantofi pe care i-ar purta sau nu impatimitele modei. Acestia sunt inovatori, amuzanti si unii foarte incomozi. S-ar putea sa iti schimbi parerea despre pantofi !

1. Mojito sunt unii ditnre cei mai ciudati pantofi pe care i-ai vazut vreodata. Ei au fost conceputi de aritectul britanic Julian Hakes si sunt facuti din fibra de carbon pentru rezistenta si elasticitat, apoi a combinat cauciucul cu pielea. Poti spune de la o posta ca sunt facuti de un arhitect si nu d'un designer deoarece nu prea ai cum sa pasesti mai mult de o data, atat de inconfortabili sunt.


2. Platformele ascunse de la Celine.

Pantofii par facuti dintr-o platforma discontinua legata de toc. Destul de confuz, mai ales pentru barbati care se vor uita la picioarele tale si nu vor pricepe prea mult.


4.Pantofii din piele de piton de la Alexander McQueen

Acestia par cei mai inalti pantofi cu toc.Cum i-or fi purtat modele, nu se stie.

5.
Chain Link Shoes
Look-ul de rocker poate fi completat de catre fashioniste cu acesti pantofi cu lanturi desi poate fi putin cam dus la extrem. Acestia au castigat in 2009 si premiul Shoemania Design Competition si chiar daca nu pot fi purtati, pot inspira alti designeri.


5. Pantofii sosete

E greu de spus daca acestia sunt pantofi sau pantaloni sau putin din toate. Chiar daca designul de adidas poate parea confortabil, e greu de spus ce vei face atunci cand trebuie sa iti faci nevoile.


6. pantofii reciclabili

Artistul Mike Leavitt a prezentat la NYC in aprilie 2009 un design de pantofi care la prima vedere nu au nimic special, insa exista un lucru care face diferenta, sunt reciclabili.

7. Pantofii cu degete
Nu sunt ei cei mai draguti, insa sunt extreme de confortabili. Nici nu-i simti. E ca si cum mergi sau alergi in picioarele goale.

8.
Pantofii cu carlig

Acesti pantofi ciudati au un toc mai neobisnuit. Daca asta nu este suficient, un alt element ciudat a fost incorporat in designul lor; un carlig. Chiard aca iti acopera piciorul, un alt element cheie ii lipseste. Nu se stie daca un om normal i-ar purta sau mai degraba un acrobat.

9. Pantofii scaun

Facuti sa para ca un scaun cu piciore inalte, ei sunt aproape verticali.
Acest design inovator este mai degraba un elemet decorativ.


10. Pantofii transparenti avand in interior un gandac

Iti trebuie un curaj nebun sa porti asa ceva. Sunt dezgustatori desi transparenta e la moda.





 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.