”Ai șantajat oamenii emoțional ca să fie lângă tine” Emanuel, atac direct la adresa lui Radu, după ce acesta ar fi profitat de plecare Kingăi pentru a atrage publicul de partea lui

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 ian 2023, 19:53

”Ai șantajat oamenii emoțional ca să fie lângă tine”

Sursa: Captură KANAL D

Radu este vizat de Emanuel, care suține că șantajează emoțional oamenii din online pentru a-l suține.

Discuții aprinse înainte de Marea Finală a primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”. Radu este bănuit că pune la cale strategii pentru a-și asigura un loc în finală. Emanuel s-a aprins și a început să lanseze acuzații în rafală: ”Ai șantajat oamenii emoțională”.

Radu, vizat de concurenții din ”Casa Iubirii” 

După ce Emanuel a lansat ipoteza că leoaica Kinga ar fi format un cuplu cu Radu doar pentru Marea Finală, spiritele s-au încins în casă.

Deea îl acuză pe Radu că a profitat la maximum de faptul că a plâns la plecarea Kingăi.

”Radu, cerșeai bani pe TikTok, rugai oamenii să trimită ca să se întoarcă Kinga. În emisiune ai profitat într-un mod josnic(...) Ai șantajat oamenii emoțional ca să fie lângă tine și ca să primești(...) Ai și spus că ai făcut 1000 de urmăritori după pov estea

cu Kinga”,
a spus Emanuel către Radu.

Citește și: ”Gata, suntem cuplu, mergem în Marea Finală” Natalia și Radu pregătesc o strategie pentru Finală. Aflați ce pun cei doi la cale, vineri, 6 ianuarie, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sorin este de părere că Radu este afectat de faptul că nu a reușit să-și găsească jumătatea în cadrul competiției și se simte neînțeles.

”Nici nu m-au lăsat să vorbesc, nici nu am spus varianta mea, au vorbit doar ei doi. E foarte greu singur, dacă aveam pe cineva, poate ne luptam în doi”, a spus Radu. 

Radu este afectat de faptul că Emanuel și Deea îi aduc acuzații în legătură cu fapte din trecut și nici nu i-au acordat șansa să-și spună părerea.

Citește și: Sorin și Nicoleta au celebrat șase luni de relație! Concurentul i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei sale: ”Vreau să te întreb aici și acum” Cum a reacționat Nicoleta

Andreea Mantea intervine și spune că vrea să știe care este realitatea, de fapt.

Radu susține că a fost o glumă faptul că a cerut bani oamenilor din online pentru ca Kinga să se întoarcă încasă și a precizat să voia să vadă câți dintre ei o voiau înapoi în casă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.