„Ai spus niște cuvinte oribil de rele”. Robert îl acuză pe Antoni că a vorbit-o de rău pe Julia! Catinca va izbucni iar în lacrimi mâine, în „Casa iubirii”, 12 noiembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 nov 2023, 20:00

În gala de mâine a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert va face dezvăluiri despre Antoni.

În gala de mâine a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert va face dezvăluiri inedite despre Antoni, iar Catinca va ceda din cauza discuțiilor din casă. 

Robert îl acuză pe Antoni că a vorbit-o de rău pe Julia

Mâine, în gala din „ Casa iubirii ”, Robert va dezvălui că l-a auzit pe Antoni vorbind foarte urât despre Julia în vestiar, dar ca să nu-l înțeleagă nimeni a purtat convorbirea în limba italiană. 

Citește și: Laurențiu, decizie radicală după plecarea Lorenei din „Casa iubirii”! De ce a plecat concurentul acasă: „Vă zic eu acum de ce”

„Ai tras de roată gândindu-te la gala trecută?”, a întrebat Andreea Mantea.

„Nu, am tras de roată cu ce se întâmplă în ultimele zile, ei tot încearcă să mă instige”, a spus Robert.

„Vezi că vorbesc în spaniolă și până să vină Adelin, italiana mai seamănă cu spaniola. Te aud ce vorbești”, a spus Antoni.

„Eu italiana o înțeleg și vorbeai cu prietenul tău în vestuario (n.r.: vestiar) despre Julia, ai spus niște cuvinte oribil de rele”, a dezvăluit Robert.

Citește și: Schimbare radicală de look pentru Kinga de la ”Casa Iubirii”. Fosta concurentă a fost criticată pentru părul scurt, iar acum este de nerecunoscut ”Cine mă place, mă place așa cum sunt”

Julia va rămâne surprinsă și șocată de afirmația lui Robert, iar Robert va spune un cuvânt cu care a descris-o Antoni pe Julia în convorbirea respectivă, moment în care toată lumea va fi șocată, iar Andreea Mantea îl va opri din a înșirui jignirile pe care le-a auzit. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Catinca va ceda din cauza discuțiilor din casă

Se pare că, de când a început să se apropie de Catinca, Robert simte că toată lumea este împotriva lui și a potențialei sale partenere.

„Adelin minte, Antoni minte. Ionuț, prietenul tău, minte”, a spus Andreea Mantea.

„Ce am zis, că dau în toți? Cum adică dau în toți?”, va exclama Robert.

„Nu știu, am fost acolo?”, va întreba Andreea Mantea.

În timpul discuțiilor, Catinca cedează și își spune sieși „Nu mai pot”, moment în care Andreea Mantea o va auzi și o va întreba ce este în neregulă cu ea.

„Ce nu mai poți? Te-am auzit șoptind”, va întreba Andreea Mantea.

Din cauza lacrimilor, Catinca nu poate oferi un răspuns, iar Andreea Mantea a întrebat-o dacă se simte deranjată de discuțiile care au loc. În timp ce izbucnește în lacrimi, Catinca dă aprobator din cap pentru că se simte deranjată, dar nu poate spune nimic mai mult din cauza lacrimilor.

Ce se întâmpla mai departe aflați mâine, 12 noiembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!