Ai văzut-o? Elena a fost dată dispărută după ce ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors. Autoritățile din Vâlcea fac apel la populație pentru a o găsi pe femeia în vârstă de 53 de ani

Autor: Diana Bostan

Elena Rujan a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Sursa: Facebook: Ileana Rujan

Dispariție misterioasă în Vâlcea. O femeie în vârstă de 53 de ani din Dăești este căutată de familie și autorități, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

O dispariție misterioasă a generat îngrijorare în județul Vâlcea, după ce Rujan Elena, o femeie în vârstă de 53 de ani din localitatea Dăești, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Autoritățile și familia sunt în alertă și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu femeia care a fost dată dispărută în cursul zilei de 3 octombrie 2024.

Citește și: Ea este Mia, românca care a dispărut în Italia, împreună cu fiul ei de doar doi anișori. Femeia locuia într-un adăpost destinat victimelor violenței domestice

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea, familia femeii a raportat că aceasta a plecat voluntar de la domiciliul său din Dăești, fără a anunța unde se îndreaptă. Orele au trecut, iar îngrijorarea rudelor a crescut considerabil, întrucât Elena nu a mai revenit acasă și nici nu a putut fi contactată. Acest comportament este ieșit din comun, ceea ce a determinat familia să sesizeze autoritățile, sperând într-o mobilizare rapidă pentru găsirea ei.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul româncei găsită fără viață în curtea unei vile din Italia. Care este, de fapt, motivul pentru care a fost ucisă: „Am vrut să știu cum e”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Potrivit informațiilor furnizate de observatornews.ro, Rujan Elena are o înălțime de aproximativ 1,60 metri, cântărește în jur de 68 de kilograme și are părul scurt, de culoare închisă, conform descrierii furnizate de familie. Tenul ei este deschis și nu are semne particulare distinctive care ar putea ajuta la identificare. În ziua în care a dispărut, femeia purta o ținută casual, formată dintr-o pereche de blugi, o geacă de culoare închisă și o bluză roșie.

Poliția a demarat imediat căutările și face apel către populație pentru orice informație care ar putea duce la localizarea femeii. Orice persoană care a văzut-o sau are detalii relevante este rugată să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze de urgență numărul 112.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.