Ai vazut-o pe Bianca uda si senzuala langa partenerul ei, dar nu ai vazut fata lui Adrian Cristea de aseara! Uite ce suparat e

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:58

Chiar daca a refuzat se execute coregrafia stabilita initial, dansul Biancai cu al partenerului ei a fost unul incitant si ud, lasandu-l pe iubitul roscatei cu un gust amar.

Chiar daca s-a certat cu coregraful din cauza miscarilor prea explicite, Bianca a fost nevoita sa execute dansul erotic care nu i-a picat chiar bine lui Cristea.

"Nu pot sa ma frec de el, am si eu demnitatea mea de femeie.
Sunt intr-o relatie stabila, cu un barbat pe care il respect si care este cam gelos. Nu pot sa stau lipita si sa ma frec de un barbat dezbracat.
Si sa fiu si uda. Imi pare rau, dar nu ma vad asa, si in fata iubitului meu care va fi in public. Tu de ce nu spui nimic? Tie iti place, normal
. Ce facem noi aici nu e porno? Acum cinci ani poate nu era nicio problema, acum nu mai pot sa fac asta", a marturisit ea, incercand sa demonstreze ca s-a cumintit.


Intr-un final s-a ajuns la un compromis, iar pe ring Bianca si Carol au avut o prestatie dezamagitoare, dar care tot l-a lasat pe Adrian cu un gust amar si orgoliul ranit!
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/adrian-cristea-b165854a45736b2baa3e206380d09d77.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.