Ai vergeturi? Scapi de ele garantat cu ceva ce oricine are in casa! Costa doar 3 lei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:24

Vergeturile reprezinta o problema delicata cu care nicio femeie nu si-ar dori sa se confrunte.

Totusi aparitia lor este foarte probabila, mai ales in urma sarcinii sau in urma unei scaderi drastice in greutate. Daca le aveti, nu disperati!

Exista o metoda simpla si eficienta cu ajutorul careia le puteti estoma sau puteti scapa de ele complet. Nu aveti nevoie decat de... cartofi.

Datorita amidonului din compozitie, acestia au proprietatea de a ilumina si de a uniformiza culoarea pielii. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un cartof printr-un blender si sa intinzi pasta rezultata pe zonele afectate, cu ajutorul unui disc demachiant.



Lasa compozitia sa actioneze timp de 10 minute, dupa care clateste. Repeta procedura in fiecare zi, timp de o luna. La final vei observa cu siguranta rezultatele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.