Ai vrea sa locuiesti cu o stafie? TOP 10 cele mai BANTUITE locuri de pe Planeta ! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:44

Una e sa iti poftesti invitatii in casa, alta e sa intre nepoftiti, ca de pilda niste entitati paranormale saus a fii nevoit sa locuiesti cu ele

1. Situat in St. Francisville, Lousisina, despre acest han se spune ca este cel mai bantuit loc din America. Acesta a fost construit in 1796 de catre generalul David Bradford si acu,m a fost transformat in han. Se spune ca cel putin 10 crime au avut loc acolo. Avand in vedere acest numar, nu e de mirare ca oaspetii vad adesea doua stafii ale unor copii jucandu-se pe veranda si stafii de sclavi plimbandu-se d ecolo colo.
Se aud si pasi pe scari, iar pianul incepe sa cante de unul singur.


2. Considerat unul dintre cele mai bantuite locuri de pe Planeta, caramizile acestui castel au stat marturie nenumaratelor executii, torturi si crime din ultimii o suta de ani. Doua stafii cu renume sunt legate de acest loc, Lady Jane Grey si Ann Boleyn, ambele fiind executate. Cea din urma a fost zarita purtandu-si in mana capul.
Stafiile au fost surprinse descriind oribila moarte a Contesei de Countess of Salisbury. Se spune ca a fost omorata prin injunghiere d ecatre calaul care o alerga dupa ce aceasta a fugit de la locul unde trebuia sa fie executata.

3.  Acest loc este situate in Jamaica si a apartinut unei foste curtezane, Annie Palmer. Supranumita si “Black Witch,”se spune despre ea ca si-a omorat trei soti si multi scalvi care i-au devenit amanti.
Tot ea ar fi omorat prunci, ar fi torturat scalvi si ar fi facut si alte lucruri abominabile. Se spune despre e aca le facea pentru ca se plictisea. Stafiile celor omorati de ea ar bantui subsolurile si camerele de la Rose Hall Great House.


4.  Aceasta casa poate fi gasita in San Diego, California. Spiritul unei fetite bantuie dupa ce ea si-a gasit moartea accidental cand a fost spanzurata pe proprietate.
Si in jurul casei au fost sesizate prezente ale unei fetite cu parul rosu. Se spune ca ar fi fiica unui proprietar al casei. O alta prezenta mistica este cea a hotului yancheu Jim Robinson. A fost omorat cu maciuca in casa. Se zice ca stafia lui face incojurul casei si pe scari, acolo unde si-a dat duhul.


5. Scotia este, se pare, cel mai bantuit loc din Europa si unul dintre locurile cele mai active din punct de vedere paranormal este Castelul Ediburgh.
Are si un cimitir de caini, unde adesea pot fi vazute stafiile lor. Au fost zarite si stafii ale unor prizonieri, tobosari fara cap si u n flautist care s etot aude prin castel. El a fost angajat sa sape in tunelele castelului, insa la un momet dat a disparut complet.


6. Hotelul Stanley se afla in Colorado si este cunoscut pentru numeroasele activitati paranormale. Vizitaorii au spus ca se trezeau ca cineva le rupea hainele d epe ei.
Unii se trezeau cu paturile date la o parte pe podea. Muti au vazut stafia unui copil care se juca pe un hol si alta care o chema pe dadaca lui, Insusi scriitorul Stephen King a vazut stafia unui copil.


7. Cea mai faimoasa casa bantuita din Anglia, Nolfolk, a apartinut lui Brown Lady. Povestile spun ca ea a fost incuiata intr-o camere unde nu avea voie sa isi vada copii. Stafia ei a fost fotografiata si expertii spun ca e autentica. Potrivit celui care a vazut-o pentru prima data, aceasta era o femeie nobila cu o rochie maro din satin. Fata ei stralucea, iar ochii pareau goi.


8. O atractie pentru turisti este Long Beach, California, unde au avut multe maifestari paranormale. Se spune ca un marinar, incercand sa scape dintr-un incendiu, a fost izbit de moarte. Pot fi vazuti si auziti stafiile unor copii. O fetita care si-a rupt gautl poate fi auzita cerandu-i maei ei papusa.


9. Ferma din Tennessee este faimoasa pentru fantoma pe care a mostenit-o si care a cauzat moartea unei personae. Numele ei este Kate. Ea mai este cunoscuta sub numele Bell Witch. A trait intre anii 1817 si 1821 si facea parte din familia Bell. John Bell, capul familiei suferea de o boala la cap. Conditia lui s-a inrautatit din cauza aparitiilor lui Kate si in cele din urma a si murit. Ea i-a dat sa bea un lichid negru, apoi a recunoscut ca asa a facut.