Ai zice ca e o cutie de ciocolata After Eight, nu? Ei bine, uite ce ascunde ea de fapt!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:30

Cutiuta ar putea trece usor drept una cu faimoasele pliculete cu ciocolata mentolata, insa ea ascunde cateva piese mult mai pretioase.

Cutia buclucasa este un model de lux de prezervative, lansat de compania franceza The Original Condom, nume dat de Alteta Sa Regala Printul Charles Emmanuel de Bourbon Parme si Contele Gil de Bizemont dupa ce mai multe studii au dezvaluit ca prezervativele din latex sau cauciuc isi trag originea din istoria Frantei.

The Original Condom este captusita pe interior cu catifea si insertii aurii. O cutie cu 6 prezervative pretioase costa 20 de dolari.
Potrivit celor care au creat The Original Condom, cutia este facuta sa fie deschisa cu mandrie pentru o aventura de lux. Pentru ca nimic nu ar da o femeie pretentioasa pe spate decat acest mic si luxos amanunt. Doar nu ar prefera unele din cauciuc?!

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.