AirPod, masina viitorului! Nu polueaza atmosfera si este foarte mica. Afla cat costa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 04:35

Guy Negre, un inginer francez in varsta de 70 de ani AirPod-ul, un vehicul care foloseste drept combustibil aerul comprimat.

Pentru a se putea fabrica in masa firma barbatului (MDI) a facut un parteneriat cu producatorul indian Tata Motors. Pe piata vor fi scoase mai multe versiuni ale acestei masini, care va costa in jur de 5000 de dolari. Unele pot atinge 70 de kilometri pe ora, in timp ce altele au limita la 45 de kilometri pe ora.

 

Producatorii spun ca AirPod-ul poate merge 100 de kilometri pe ora daca este incarcat cu aer comprimat timp de 1 minut.

Acest vehicul a fost conceput special pentru orasele in care poluarea a atins cote maxime. AirPod este o masina care nu are emisii de carbon ceea ce o face perfecta in special pentru orasele extrem de aglomerate.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

 Vezi

mai multe imagini in galeria foto de mai jos!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!