Aisa a părăsit platoul emisiunii Casa iubirii, după o ceartă aprigă cu Bianca! „Nu te vrea nimeni în casa aia, nici aici!” Bianca a avertizat-o pe Mihaela că Aisa o să i-l fure pe Robert

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 mai 2023, 19:00
Foto(6)

Momente tensionate în Casa iubirii! Bianca și Aisa și-au adresat replici jignitoare! „M-ai scos din sărite grav!” Iată cum a reacționat Aisa și ce decizie radicală a luat concurenta pentru a pune capăt disputei cu Bianca.

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de momente neprevăzute, întâlniri romantice în camera roșie sau în afară platoului de filmare, însă și de multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige. După Gala de duminică, care a fost presărată cu multe emoții și suspans, la finalul căreia Marinel a fost cel eliminat, a început o nouă săptămâna în Casa iubirii. În ediția de luni, a plutit o atmosfera mai relaxată, iar cei care au ieșit în evidență au fost Cristina și Ionuț, după ce concurență a lansat o provocare de senzație, încercând să îl convingă pe

Ionuț că îl place și că își dorește să îl cunoască mai bine. În ediția de astăzi, lucrurile au scăpat din nou de sub control deoarece în casă fetelor s-a iscat o ceartă teribilă între Bianca, Mihaela și Aisa.

Aisa a părăsit platoul emisiunii Casa iubirii, după o ceartă aprigă cu Bianca! „Nu te vrea nimeni în casa”

În ediția de astăzi în Casa iubirii, tensiunile au atins cote maxime, deoarece Bianca a fost înfruntată de Mihaela și Aisa, care păreau s-au coalizat împotriva ei și au fost vrut să o pună la

punct. Totul a plecat de la o discuție iscată între Bianca, Mihaela și Robert. După ce Mihaela s-a arătat extrem de deranjată de faptul că Bianca încă mai poartă uneori colierul primit în dar din partea lui Robert.

Vizibil dominată de gelozie, Mihaela i-a reproșat Biancăi faptul că această i-a făcut ochi dulci atât lui Robert cât și lui Patrick, la scurt timp după plecarea Nonei din emisiune, iar acum s-a orientat către Laurențiu, deși tânărul își îndreptase atenția către Aisa între timp.

La un moment dat Aisa a simțit nevoia să intervină între Bianca și Mihaela pentru a-i sări în ajutor celei din urmă, însă apoi cearta s-a mutat între ea și Bianca.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca și Aisa au lansat replici acide și jignitoare și au ajuns la declanșeze o dispută cumplită.

În cele din urmă, Aisa a răbufnit și pentru a reuși să își stăpânească starea nervoasă a decis să părăsească platoul emisiunii, în ciuda avertismentelor transmise de Andreea Mantea.

Citește și: Momente uluitoare în Casa iubirii! Aisa va părăsi platoul emisiunii, după o ceartă aprigă cu Bianca! „Încetează! Și tu și Radu deja mă obosiți!”

Citește și: Laurențiu, surprins de gestul Biancăi! „O să vedem dacă mă cere!” Concurenta s-a ținut de promisiune și a pus în aplicare planul ei! Iată cum a reacționat Laurențiu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.