Aisa este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a venit să își caute jumătatea! Iată cine este băiatul pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut! „Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special atenția"

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 apr 2023, 16:16
Foto(4)

Iepurașul le-a adus concurenților din Casa iubirii o surpriză de proporții, în a doua zi de Paști! Aisa este noua fată care a intrat în emisiune pentru a-și cauta jumătatea! Iată cine este băiatul care i-a atras în mod special atenția! „Am fost model internațional, iar în prezent lucrez în vânzări!”

Concurenții din Casa iubirii au avut parte astăzi, în a două zi de Paști de o surpriză uriașă. După un weekend presărat cu multe tensiuni, emoții și răsturnări neașteptate de situație, o nouă săptămâna a început pentru concurenți cu emoții și momente de senzație, deoarece o nouă fată și-a făcut apariția în emisiune pentru a-și caută jumătatea. Învăluită în mister, Aisa l-a invitat în camera roșie pe concurentul pe care pusese deja ochii încă de când l-a văzut la televizor.

Această a dezvăluit că își dorește să ii cunoască pe toți băieții însă cel pe care îl admira în mod special este nimeni altul decât Robert, cel care în cea mai recentă Gala a fost desemnat din nou Favoritul Săptămânii. 

Aisa este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa roșcată a venit să își caute jumătatea! Iată cine este băiatul pe care îl place

În ediția de astăzi, în cea de-a doua zi de Paști, concurenții din Casa iubirii a u avut parte de momente de pomină, odată cu intrarea în emisiune a unei

noi fete, Aisa. Îmbrăcată într-o rochie roșie, foarte senzuală și elegantă, cu părul că focul, frumoasa roșcată l-a încântat pe Robert încă de cum a pășit în camera roșie.

Aisa are 26 de ani și este fost model internațional, iar în prezent lucrează în vânzări. Tânăra și-a făcut la un moment dat apariția în camera roșie, acolo unde s-a prezentat succint și apoi l-a invitat pe Robert, afirmând că își dorește să îi cunoască pe toți băieții însă Robert este cel care i-a atras atenția în mod special încă de când l-a zărit la

televizor în cadrul show-ului.

"Știu că mă vedeți și mă auziți, sper să fiu o surpriză plăcută! Probabil vreți să aflați mai multe, dar oare sunteți pregătiți? Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special atenția. Te aștept în camera roșie!", a spus Aisa in timp ce îl aștepta pe Robert in camera roșie.

Vizibil emoționat și în același timp și nerăbdător, concurentul a mers în camera roșie, acolo unde Aisa îl aștepta cu o masca pe ochi și într-o rochie provocatoare. În tot acest timp, în casă fetelor au rulat imagini din camera roșie, iar Mihaela nu s-a arătat deloc încântată de faptul că tocmai Robert a fost chemat la prima întâlnire cu noua concurentă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am zis eu că nu îi aduc față! I-au adus!(...) Arată mai bine că mine! Cred că m-am enervat degeaba!”, a spus indignata Mihaela.

Încă de cum a pășit în camera roșie, Robert a fost foarte încântat de frumusețea Aisei și a complimentat-o discret. Tânăra i-a dezvăluit că provine din Botoșani, însă locuiește în Cluj de șapte ani.

În cele din urmă tânăra i-a sugerat lui Robert să o conducă în casa băieților pentru a-i cunoaște pe toți.

Citește și: Momente romantice, sărutări pasionale și emoții uriașe în Casa iubirii! Bianca și Alexandru au avut parte de cea mai frumoasă și intensă întâlnire în camera roșie! Tânărul și-a luat inima în dinți și a rostit vorbele magice: „Te iubesc!”

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Radu a recunoscut în fața Cristinei că se simte răpus de gelozie când o vede în compania altui băiat! Iată ce discuție neașteptată au avut cei doi foști iubiți

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.